Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrr
hosgeldiniz kızlarrgünaydın bayanlar![]()
günaydın kızlar hoşgeldiniz
two dikkat et sabah uçmaktan kurtuldun akşama şanslı olmayabilirsin![]()
canım eve gidip yatmak ıstıyoooo ukum varrr![]()
ayyy mangalda közlenmiş domates biber ve patlıcandan olusan patlıcan salatasıı ıımmmmm canım cekti yaaaawwwwDışarısı günlük güneşlik çok güzel bir hava var... Pikniğe gitmek istiyorum mangalda tavuk istiyorum![]()
günaydın mandalingünaydın kızlar
amin beynel
mutlu günler kızlar![]()
kızlar ideal evlilik yaşına 20-25 dedide ondan ben geçtim ikisinidegünaydın,ne kaçırdım gene?niye evde kalmışsın sen?
salla gitsin ben evlenmeyi düşünmüyom nasılsagünaydınnn kızlarrrbir geçmişi okuyup döndüm
ben evde kalmısım o zman ya psikolojim bozuldu
![]()
günaydın mandalin
kızlar ideal evlilik yaşına 20-25 dedide ondan ben geçtim ikisinide
salla gitsin ben evlenmeyi düşünmüyom nasılsa
ayyy mangalda közlenmiş domates biber ve patlıcandan olusan patlıcan salatasıı ıımmmmm canım cekti yaaaawwww![]()
Dışarısı günlük güneşlik çok güzel bir hava var... Pikniğe gitmek istiyorum mangalda tavuk istiyorum![]()
Benimdeeeee kim yapayor mangalı ben domatesleri patlıcanı alıyorum haydin akşam üzeri iş çıkışı pikniğe gidelim... alalım en güzel müziklerimizi... tavuk, patates, domates, biber .. soğan ... hazılayorum... iş paylaşımı yapmak isteyen
beynel bişiy olma bende o süre çoook geçince evlendim inşallah seni mutlu edecek biriyle hayatını birleştirirsin
bu arada two, suskun, flocke ve burcu hoş geldiniz![]()
beynelminelimm anamm yeni gördüm seninapıosun kuzucum
![]()
swedyyyy oğlunla aranda 23 yas varsa 43 oldugunda 20 yasında olacak![]()
heyyy yarabbım tek görüşde bi ben fark ettim sanırımgünaydınlarrrrrrrr ayyy tünaydın demeliydim
Inanırmısın burcum bunu yazdıktan sonra yattım yarım saat bunu düşündüm hesap yaptım işin içinden çıkamadım uykulu uykulu:44: