• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bu gün haftanın son günü yaa pekk bi enerjkim hasta olmama rağmen :66:

:1: :1: :60: alemsin flockem yaa..
kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....

kıs ööle bööle değil,baya bi aşıktı bi ara...her gece yatmadan önce buckingham sarayının resimlerini buluyordum ona netten...sarayı yeniden dekore ediyodu 'Anne kırmızı halı kalksın,pembe olsun bu halılar'diye...sarayın içini dışını avucum gibi biliyom artık....

:9::9::9: prensın evlendıgını duyarsa ortalıgı yıkcak bence:27:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

:9::9::9: prensın evlendıgını duyarsa ortalıgı yıkcak bence:27:
bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...:9:

kraliçeyi düşünebiliyon mu?kadının bi tarafına iner artık...:60:
evetttt kesinn kucucuk bir seyyy geliyo nikahı basıyooo ortalığı yıkıyooo ee bizde senin kız onun turk versiyonu olan kaya çilingiroğlunu verek olmamı:60:

Son düzenleme:

nedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana :66:

aglamak istiyorum ben nıye cuma günleri sevinemiyorumm:84: kader utansın:5:

Canım senin içinde cumartesi günleri en güzeliii..

babası hiç kıyamaz ona,ben kızımın turşusunu kurcam hiç evlendirmicam onu der...o zaman zıvanadan çıktı kıs 'Ben evlencem baba!'diye...adam damadımızı öğrenince:'Ben anlamam!sünnet olsun önce...'dedi.ay ben hangi deli ile uğraşiim ki?

bi kere ben gaste okurken william nişanlısınla bozulmuş onun haberini yapıyolardı,bana hesap sordu bit parmağınla resimi göstererek 'Kim bu çabuk sööle!'diye...kardeş ilan ettim ben de onları...:9:

iyi yapmıssın flockem:9: yoksa ingiltereye gidip küçük flockem saldırıya geçebilir:9::9:

nedir bu saray aşkı hangi hanedandan senin kaynana :66:

Canım senin içinde cumartesi günleri en güzeliii..
aynen oyle kuzucum:27:
babası hiç kıyamaz ona,ben kızımın turşusunu kurcam hiç evlendirmicam onu der...o zaman zıvanadan çıktı kıs 'Ben evlencem baba!'diye...adam damadımızı öğrenince:'Ben anlamam!sünnet olsun önce...'dedi.ay ben hangi deli ile uğraşiim ki?
:9::9::9:

:1: :1: :60:beni çok güdürüdn flockem allahda seni güldürsün..

Back
X