kediye vercektik hani
kime ne olmuş neden nasıl
kız kediye bunu versem oyar beni be
dikkat etsene kız adamı terk ediyo şarkıda
yanılıyon gari....bak gelsin kendi de bunu söyleyecektir...ne bileyim bana öyle gibi geldi:44:
aaaaaaaaaa mandalina!ya kusura daha önce de belirttim,bana bazı msj.lar sonnadan geliyo,görmedim gari.hoşgelmişsen...kime ne olmuş neden nasıl
bulurum ben onu elbet....çözeriz sıkıntısını hep beraber...burcum hemen kaçtı flockem,bişiler var emme anlamadım:26:
yanılıyon gari....bak gelsin kendi de bunu söyleyecektir...
merhaba kizlar..
gecmis olsun flocke ellerin nasil oldu ya cok üzüldüm
komik ve havalı görünüyo ellerim...maykıl ceksın gibi oldum diyom ya,'who's bad?'şarkısını söyleyesim var...merhaba kizlar..
gecmis olsun flocke ellerin nasil oldu ya cok üzüldüm
komik ve havalı görünüyo ellerim...maykıl ceksın gibi oldum diyom ya,'who's bad?'şarkısını söyleyesim var...
ayağa kalkın,bir dakikalık saygı duruşuna geçin....bu çok önemli bi an....hhahahhahahha
flockem gözün aydın 1000ci sayfaya gelmişiz. 10000lerin olur inşallah
hoş geldin parola
teşekkür ederim parolam....kutlamayı erteleyek ama,kedicik kelebek sweedy ve burcu yok,marjinal de güzelliğini kovalamaya gitti,yakalasın o vakit toplu kutlama yaparık gari....hosbuldum canim sagolasin...
arada böyle kazalar oluyor flockem, ben dün okudum yandi falan diyince cok korktum...
aaa bininci sayfa partisi yapalim kizlar... flocke sen otur biseye karisma, ellerini dinlendir..
resim koyabilen pasta resmi koysun
ayağa kalkın,bir dakikalık saygı duruşuna geçin....bu çok önemli bi an....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?