Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar eşim uykusunda bi bağırdı çok korktummmm:52: gittim ne diyon nie barıyon diyede ben bağırmadım ki diyo:86:

kızlar eşim uykusunda bi bağırdı çok korktummmm:52: gittim ne diyon nie barıyon diyede ben bağırmadım ki diyo:86:

:60:

gecen de ben bagiriyormusum esimde beni hemen uyandirmak yerine 2 dakika izlemis cigliklarimi sonunda bakmis olacak gibi degil uyandirdi :60:

kızlar topikten kaçanları sobeliyom haberiniz ola gece magazincileri gibiyim:32::32:

Hevuk ha hevuk :19: adiler beni yanlız bıraktınınz geldim gittim geldim gittim kimsecikler yok :59: eşimde yapıştın kaldın pc hadi kalk giyin sahil turu atalım dedi üsküdar yaptık bi kestane yedik salep içtik geldik ..hııııh

Hevuk ha hevuk :19: adiler beni yanlız bıraktınınz geldim gittim geldim gittim kimsecikler yok :59: eşimde yapıştın kaldın pc hadi kalk giyin sahil turu atalım dedi üsküdar yaptık bi kestane yedik salep içtik geldik ..hııııh

kötümü olmuş bak bi sahili kapmışın benide zorla kaynanma götürdü eş cazım nörüyüm 23den beri burdayım amma:45:

hevukcum biara kulaklarını çınlattık nerde yok hatun diyerekten ben varken biara göründün sonradan kayıp oldun:82:

kötümü olmuş bak bi sahili kapmışın benide zorla kaynanma götürdü eş cazım nörüyüm 23den beri burdayım amma:45:

Dünde motor turu attık çığlık attım bol bol bagırma rezill ettin diyo gögsünü sıkıyom tamam bagır sapık bu daha rezil diyo... bugün hep burdaydım ama ben dün hele kimsecikler yoktu...

Back
X