Ölümüne Geyik Topiği :-))

Nihat Doğan ne kadar kızsa da sözleri internet ortamında çok beğeniliyor.Paylaşım sitelerinde sürekli yayınlanan sözlerden bazıları
Saygıda sıfır hatayla oynarım.
Önüme trilyarlar serseydiniz. Siz sahte okeyler size cok teşekkür ediyorum.
İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı. Yiyorsa “face to face” halleder.
Sevdiceğim olacak avrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı.
Ben helalimin yoluna gül serdirtmem.
Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe uzar.
Benim koyunum Avrupa’dakinden farklı bakıyor.
Geçen gün İngiltere’ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor.
İyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. Çünkü yabancı dil bilmiyorum.
Annemler yedi kardeştir. Tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş!
Geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım. Uçuyordu.
Beni çok iyi bilen çok iyi biliyor.
İnanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş.
Avatar’ı 9 Kere izledim sanırım olay uzayda geçiyor…
Maçta hakem sarı kart gösterdi. Anladığım kadarıyla kart sarıydı.
Yaşamak için nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz.
Kurtlar Vadisi’ni 4 yıldır izliyorum, arkadaş inanır mısın; 1 tane bile kurt göremedim.
Asansörde 4 kişilik yazıyordu; ben de binmek için 3 kişi daha bekledim.
Doktora gidip “aaa deyin” dedim, beni psikolojik danışma bölümüne gönderdi, anladığım kadarıyla o bana “aaa deyin” diyecekti.

oydu dimi? sendeki hafızaya da maşallah valla...ben sadece trans ve şokla karışık izliip geçiyom çoğu zaman!:60:

kız ben eskiyi iyi hatırlıyomda yeni tarihi hatırlayamıyorum unutuyorummm hep bu tür insanlar yuzunden beynımı okadar gereksiz yere doldurlar ki artık birşey kalmıyor herşeyi unutuyorum şikayetçiyim

Nihat Doğan ne kadar kızsa da sözleri internet ortamında çok beğeniliyor.Paylaşım sitelerinde sürekli yayınlanan sözlerden bazıları
Saygıda sıfır hatayla oynarım.
Önüme trilyarlar serseydiniz. Siz sahte okeyler size cok teşekkür ediyorum.
İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı. Yiyorsa “face to face” halleder.
Sevdiceğim olacak avrat böyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı.
Ben helalimin yoluna gül serdirtmem.
Nihat Doğan sakal gibidir, kestikçe uzar.
Benim koyunum Avrupa’dakinden farklı bakıyor.
Geçen gün İngiltere’ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin çöpçüsü bile İngilizce konuşuyor.
İyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. Çünkü yabancı dil bilmiyorum.
Annemler yedi kardeştir. Tesadüfe bak dayımlar da yedi kardeş!
Geçen gün havada bir kuş gördüm, gözlerime inanamadım. Uçuyordu.
Beni çok iyi bilen çok iyi biliyor.
İnanır mısınız; annemle babam aynı gün evlenmiş.
Avatar’ı 9 Kere izledim sanırım olay uzayda geçiyor…
Maçta hakem sarı kart gösterdi. Anladığım kadarıyla kart sarıydı.
Yaşamak için nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak ölürüz.
Kurtlar Vadisi’ni 4 yıldır izliyorum, arkadaş inanır mısın; 1 tane bile kurt göremedim.
Asansörde 4 kişilik yazıyordu; ben de binmek için 3 kişi daha bekledim.
Doktora gidip “aaa deyin” dedim, beni psikolojik danışma bölümüne gönderdi, anladığım kadarıyla o bana “aaa deyin” diyecekti.
çok ii yaa....:60::60::60:

kız ben eskiyi iyi hatırlıyomda yeni tarihi hatırlayamıyorum unutuyorummm hep bu tür insanlar yuzunden beynımı okadar gereksiz yere doldurlar ki artık birşey kalmıyor herşeyi unutuyorum şikayetçiyim
aynı sorun bende de var malum, ama bu yaratıklara denk gelirsem kalan bit hafızamı da korumaya gayret ediyom ve olabildiğince gördüklerimi unutmaya çalışıyorum....

nihat doğan replileri
Gecen akvaryumda bi balık gördüm. Boğulmasın die çıkardım sudan ama geç kaldım öldü.
Nihat doğan olmak , yağmurlu havada bahçeyi sulamak gibidir.

Nihat doğan olmak , tütün ve alkole ayrı ayrı para vermek yerine tütün kolonyası alıp içmektir.

Nihat Doğan Olmak 2 Çorap Üstüste Giydiğinde Yırtık Çorabı Üste Giymektir.

Geçen Gün Annemle Babamın Düğününü İzliyodum Ama Ben Düğünde Yokmuşum Yoksa Evlatlıkmıyım?

nihat doğan replileri
Gecen akvaryumda bi balık gördüm. Boğulmasın die çıkardım sudan ama geç kaldım öldü.
Nihat doğan olmak , yağmurlu havada bahçeyi sulamak gibidir.

Nihat doğan olmak , tütün ve alkole ayrı ayrı para vermek yerine tütün kolonyası alıp içmektir.

Nihat Doğan Olmak 2 Çorap Üstüste Giydiğinde Yırtık Çorabı Üste Giymektir.

Geçen Gün Annemle Babamın Düğününü İzliyodum Ama Ben Düğünde Yokmuşum Yoksa Evlatlıkmıyım?
bunu kim ti'ye aldıysa çok iyi yapmış valla,koptum ya....:60:

Ajdar Öldü mü?
Türkiye'nin hiper starı Ajdar Anık öldü haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı geyik sitelerinde asparagas haber olarak, bu konu geyik malzemesi yapılmıştır.

Ajdar Anık'ın yaslı hayranlarının üzülmesine gerek yoktur.
buna bir bak

aydınlat bizi mandalina!benimki yemeğe geldi,döndüğümde bu olayın açıklanmış olmasını istiyom!:9:

2005 yılında düzenlenen topstar yarışmasıyla tanınan makina mühendisi Ajdar Anık öldü mü?

Türkiye’ni hiper starı olarak bilinen Ajdar birkaç haber sitesinden okudugum yazılara göre vefat etmiş gözüküyor ölüm neden ise kalp krizi olarak yazılmış.Allah Rahmet eylesin sanat dünyasının acı kaybı.

Ajdar için Allah Rahmet eylesin demekten başka çaremiz yok.

Ajdar Öldü mü?
Türkiye'nin hiper starı Ajdar Anık öldü haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı geyik sitelerinde asparagas haber olarak, bu konu geyik malzemesi yapılmıştır.

Ajdar Anık'ın yaslı hayranlarının üzülmesine gerek yoktur.
buna bir bak
valla yaşamı bana bi katkı sağlamadı ki....bakarım ama genede.merak işte.

Back
X