• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıs geçen kelebeğe de söyledim.yeni evliyis,saçma salak bişeyden tartışmıştık.lan bi ablamın olayını sadece blöf amaçlı deniğim dedim bana gelen cvp:o eşiği geçtiğin anda biter!
hıh!dötün yiyosa geç hade...

işte sır o lafı demeden senin eşiği geçmiş olmandan kaynaklı:27::27::27:

işte sır o lafı demeden senin eşiği geçmiş olmandan kaynaklı:27::27::27:
o zaman a)bu lafa rağmen geçebilmek ve sonucuna katlanmak...
b)tartışmayı olduğu haline bırakıp o işe gittiğinde evi terk etmek-ve sonucuna katlanmak
enem mandalinam her iki sonuç boşanmayla bitiyo???:26:her iki sonuç da benim zararıma...

o zaman a)bu lafa rağmen geçebilmek ve sonucuna katlanmak...
b)tartışmayı olduğu haline bırakıp o işe gittiğinde evi terk etmek-ve sonucuna katlanmak
enem mandalinam her iki sonuç boşanmayla bitiyo???:26:her iki sonuç da benim zararıma...

demek daha önceden alt yapıyı hazırlamak lazım

ve o sözü söylemeden ağzından çıkmadan uçmak ki sözü söylemediği için geçerli değil :27:

valla ablanın ellerinden öpüyorum ben bir kez yaptım kapıyı vurup çıktım ama benden önce o çıkmıştı ardından ben çıtktım gece yarısı filandı taaa çaybahçesinde çay içerken beni buldu bir bakış attı sonrasında o önde ben arkada tıpış tıpış evin yolunu tuttuk yani kelin merhemi olsa başına sürer ablanın önünde saygıyla eğiliyorum :27:

demek daha önceden alt yapıyı hazırlamak lazım

ve o sözü söylemeden ağzından çıkmadan uçmak ki sözü söylemediği için geçerli değil :27:

valla ablanın ellerinden öpüyorum ben bir kez yaptım kapıyı vurup çıktım ama benden önce o çıkmıştı ardından ben çıtktım gece yarısı filandı taaa çaybahçesinde çay içerken beni buldu bir bakış attı sonrasında o önde ben arkada tıpış tıpış evin yolunu tuttuk yani kelin merhemi olsa başına sürer ablanın önünde saygıyla eğiliyorum :27:
doğuştan kabiliyet gerek herhalde,bi de yumuş yumuş olmaya müsahit genlere sahip bi koca....:34:

he heee,bunu da es geçmiim ama:ablam boşancam nidaları atıyo genem,kaynanam da geldi diyo ki'teyse boşanmak ne demek?' 'ayrılmak demek'dedi ablam...kaynanam durdu durdu sonna:'ii,sen boşan ben eniştemle evlenirim o zaman...':60:

Çay demledim çayın rengi çok kötü oldu bulanık bulanık oy oy ne biçim oldu :(

oh be, karnim oryantal yapti bugun :16: lahmacun ve durum yedim yaninada ayran soguk,, oh beeeeeeeeeeeee. ama sucuk hayla yok :44: onuda yarin arastirayim :32:

burcum bugün cumartesi ohh herkes ne güzel kahvaltısını yapar,dinlenir,kendini dışarı atar:25: biz çalısalım böyle:63:

Back
X