HIIMMMM bayılırım konustukya onceden istblda oldugumu söledım sana 30- dkda gelirim canımm bende beklerım görüşürüz İNŞALLAHAaaa sen buralardamıydın ben başka şehirde sanıyordum senii
Gel canım eşinle gel ben sizi çatlatıyım yemekten
Akçaabat köfte sütlaç..Tanışalım inşallah görüşürüz..
ben kaçıyore yarın görüşüyore hevuk senı gunduz ıstıyom artık haberın ola hadı ıptum hepinizi
Kartalda canım İstanbul
Hamsi köyü sütlacıı Ama hamsi köyündekinden daha güzel
Gönderiyim kargoyla sana..
kıslarrrrr atın beni bir yerlerden aşağı da kendime gelem ben
bende isteriiimm
noldu gene kısss danan gene bişey mi etti yoksamm
nireye gidiyon kıs???bye bye kızlar ben gittim yine akşama müsait olursam uğraım yinee...:79::79:
kızlar patlıcanı kızartmak için zeytinyağı aldım sedada dr dediki ayçiçek yağı kızartma yapınca kanser yapıyormuş siz neyle kızartıyorsunuz...
bende öyle duymuştum tuğçe zeytinyağı sakıncalı kızartmada diye ama sedada dr ayçiçek yağı sakıncalı dedi kafam karıştı yemin ederim:44:ben ayçiçek seviyorum. zeytinyağı kızarınca kanserojen etkisi daha fazla diye okumustum ben de cryptıcım. hem tadı da hoş olmuyor pek. bu arada msj kutun dolmus bitoşcum
bende öyle duymuştum tuğçe zeytinyağı sakıncalı kızartmada diye ama sedada dr ayçiçek yağı sakıncalı dedi kafam karıştı yemin ederim:44:
tuğçem nasılsın nasıl gidiyo seninkiyle...vala ben de öyle biliyorum bitanem ya:44: arastırmak lazım yine :44:
tuğçem nasılsın nasıl gidiyo seninkiyle...
İdare eder crypticiğim ne olsun... iş, güç... zaman hızlı akmış bugün.hürremim sen nasılsın keyfin nasıl..
kıslarrrrr atın beni bir yerlerden aşağı da kendime gelem ben
Allahıma şükürler olsun ki iyiyiz bir sorunumuz kalmadı çok şükür cryptıcım. inşallah hep böyle devam eder
İviitt oda ceza yedii
Sen neden yemedinkii annamadım..
Konuyu dagıttığımız için yedik side dağıtmıştınız ama haksızlık :95:
sendemi geldin canım hoşgelmişsenbende ceza almadığıma şaşırdım
saol hürremimCrycım seninde cezan bitmişçok sevindim
tuğçem allah ayırmasın sizi..Allahıma şükürler olsun ki iyiyiz bir sorunumuz kalmadı çok şükür cryptıcım. inşallah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?