Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğluşum uyandı uyutucam onu iyi geceler..
kızlar oğluşum uyandı uyutucam onu iyi geceler..
kısa vadelere odakla kızını mesela izine geliş tarihine şu gün itibariyle kaç gün var diyelimm ki2 ay , 2 ay 60 gün eder 60 tane taş toplayın ve hergün bir tanesini atın bu taşlar bittiiğinde baban gelecek diyin ... bunu bana annem yapmıştı bende hepsini atayım babam hemen gelsin o zaman demiştimm.. bakalım senin kızın nasıl tepki verecekk...
minicik bende yatıyorum canım yarın misafirlerim gelecek ve ben hiç hazırlık yapmadım sabah erkenden kalkmam gerekiyor hazır benim ufaklık uyuyorken bende yatayım yine gel topiğimize her zaman bekleriz anılarımı hatırlattın seninle her zaman muhabbet etmek iaterim.. kızınıda öpüyorummm ...![]()
annemler yanımda olmasa asla durduramam zaten canım. ama babasına çok düşkün olduğu bi dönemde gitti eşim... hem de uzun dönem... aslında şu an yaşadıklarımızın suçlusu o ! okulu bıraktı gitti. evlendikten sonra hemen çocuk istemeye başladı. bak okulu bitiremeyeceksen çocuğun hayatından 1.5 yıl çalmış olacaksın . emin değilsen askerlikten sonraya erteleyelim çocuğu dedim . yok canım bitiricem söz dedi. ben de güvendim.. kızım ağladıkça kızıyorum eşime ben de ama tabi ona bişey demiyorum... babasını her fırsatta anlatıyorum. eşim askere gitmeden önce evden çıkmadan bir ihtiyacımız varsa asansöre koyar işe giderdi. (üşengeç kocam ) şimdi ben de oyuncak alıp asansöre koydurtuyorm kardeşime ; kızıma baban göndermiş diye veriyorum. aslan babamız kötü adamları dövücek gelicek diyorum. öyle işte...
günaydınnnnnnnnn kızlar
beynelcim buradasın galiba arkadaş listemdemisin profilime bak bi
günaydınlar horanta
offfffff ben napıcam bilmiyom aynı durumdayız minickim daha askerliği var benim eşiminde
günaydın madalinam dün akşam seslendim seslendim selam vermedin küsüştük mü yohsam:26:
Eki Görüntüle 209588 .............
.................................................
bunlarda benden sana
bebeişin ne yapıyor seewdy
diş çıkRICAk sanırım teysesi n iştahı var ne uykusu dr bi torba ilaç verdi bakalım kanında mikrop çıktı düzelmesi için![]()
geçmiş olsun sweedym kıyamam minğime ben
günaydın kızlar bu arada![]()
diş çıkRICAk sanırım teysesi n iştahı var ne uykusu dr bi torba ilaç verdi bakalım kanında mikrop çıktı düzelmesi için![]()
gunaydınlarrrr swedym naparsın kıss nasılsınnn gecmiş olsun kayramıza:94:![]()