- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
lan ne civelek hatunlarmışsınız valla....![]()
gardaş şu cilve topiğine nasu gidiliyoooo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lan ne civelek hatunlarmışsınız valla....![]()
sen de mi brütüs???gardaş şu cilve topiğine nasu gidiliyoooo![]()
sen de mi brütüs???![]()
kaçtım geldiim...![]()
![]()
![]()
beni bozacak mazallah![]()
niye boziim kıs???nirden kaçtın geldin?kaçtım geldiim...![]()
![]()
![]()
selam beynel-can....Selam kızlar nasılsınız?
selam beynel-can....![]()
flockem hevukda burda annemm ne cılveli hatunmuş agzım acık kaldısen de mi brütüs???![]()
burcunun profiline gir,şimdiki aktevitesine bak,civeleklerin ordadır o,tıkla giresin...ya bi urecedim sadeceeeee
kim?hevuk-can mı? anam ne yiyonuz siz???noldu size bööle yaf???flockem hevukda burda annemm ne cılveli hatunmuş agzım acık kaldı
hadı nenn gecen sende bısıyler annatıyodunn unutmadımkaçtım geldiim...![]()
![]()
![]()
bilmiyom kııı:26:kim?hevuk-can mı? anam ne yiyonuz siz???noldu size bööle yaf???
nolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...selam flockem nasılsın?
bende floke cilvenin c si yoknolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...![]()
nolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...![]()
hayat cılvesız gecmıyo flockem bısıyler oğrenmem lazım bak hevuka cımcımeye neler neler varnolsun beynel-can,civelekler arasında kaldım gari...bi acciip hissediyom kendimi şincik...![]()
gelin sizdeburcu ne öğren anlat hele....belkim feyz alırız kriptikle de ümitsiz vaka olmaktan çıkarız...![]()