• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

haklısın ama insan başkalarını düşünmeye başladığında kendini unutuyor.
hayatın gailesi içerisinde o kadar boğuluyorki gerçeklerden yıldırım hızıyla uzaklaşıyor.
ben çok affedici biriydim tuğçem gibi
ve bu bana hep zarar verdi şimdi biraz değiştim gibi
sonra biraz müsrifliğim vardı şimdi dikkatli olmaya çalışıyorum çöpe az atmaya çalışıyorum bir şeyler çünki onları bulamayan insanlar var..
gözü tok olmaya çalışıyorum..

çok affedici olmakta insana zarar veriyor yada çok görmezden gelmk...

ayyy hadi inşallah olur tatlım ya eee çocuklar nolacak

valla, hic sorma, biraz once aradilar, yarin gelebilirmisiniz diye,, gidecegim yer 100km uzaklikta, iyi ki kaynanam suan evde, kizi ona goturucem, aksamda anaokolundan alicak, oglan anaokuluna gidiyor,, kizida vermek istiyorum, esim karsi cikiyor,, valla neyapam bilemiyorum,, benimkilerde suan turkiyedeler,, benide cagirip duruyorlar,, :37:bende yok ise giricem diyorum, bi taraftanda gitmke istiyorum,, offfff,

hadi güzel güzel yemekler yap kocaya naş naşş&

yaptim valllla , yiyorum suan :1:

canim acayip cekiyor, eger elinizde guzel tarif varsa, verin Allah askina ,,

Malzeme :
1 Litre Süt
Yarım Su Bardağı Pirinç
1 Su Bardağı Şeker
1 Pk Vanilin
Yarım Çay Kaşığı Damla Sakızı
1.5 Yemek Kaşığı Mısır Nişastası
1 Yemek Kaşığı Pirinç Unu
2 Bardak Su

Yapılışı:
2 bardak su ile pirinç haşlanır. Süt kaynayınca içine şekeri ilave edilir. Daha sonra pirinci, vanilin damla sakızı ve bir kasede su ile açtığımız mısır nişastası ve pirinç unu ilave edilip 15 dk kadar daha kaynatılıp altı kapatılır. Sıcak olarak kaselere konur üzerine biraz pudra şekeri serpip içine su koyduğumuz fırın tepsisinin içine yerleştirilip fırının üst kısmını açarak üstü kızarana kadar bekletilir. Yalnız çabuk yanıyor başından ayrılmamak lazım

Malzeme :
1 Litre Süt
Yarım Su Bardağı Pirinç
1 Su Bardağı Şeker
1 Pk Vanilin
Yarım Çay Kaşığı Damla Sakızı
1.5 Yemek Kaşığı Mısır Nişastası
1 Yemek Kaşığı Pirinç Unu
2 Bardak Su

Yapılışı:
2 bardak su ile pirinç haşlanır. Süt kaynayınca içine şekeri ilave edilir. Daha sonra pirinci, vanilin damla sakızı ve bir kasede su ile açtığımız mısır nişastası ve pirinç unu ilave edilip 15 dk kadar daha kaynatılıp altı kapatılır. Sıcak olarak kaselere konur üzerine biraz pudra şekeri serpip içine su koyduğumuz fırın tepsisinin içine yerleştirilip fırının üst kısmını açarak üstü kızarana kadar bekletilir. Yalnız çabuk yanıyor başından ayrılmamak lazım
Tepsiye suyu fazla koyma bir de fırının ayarı iyi değilse benimki gibi altını geç pişiriyorsa üstüne beyaz kağıt koy.

Back
X