- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
ahireti bir çok kişi unuttu kelebek...boşveerr diyen desin rabbim heşeyi bilen ve görendir... bu dünyanın ahiretide var hem orada yaşam hiç bitmeyeekk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahireti bir çok kişi unuttu kelebek...boşveerr diyen desin rabbim heşeyi bilen ve görendir... bu dünyanın ahiretide var hem orada yaşam hiç bitmeyeekk...
bende gelemm mi sizin apartmanaaa hepinize yemek yaparım ama bulaşıkları yıkamam ba ona göre....
Sen o güzel ellerinle bize lezetli yemekler yapta biz yıkarız çayıda demleriz (Makinemiz var hıhıhı ) Sen zor olanı yaptınmı gerisi bizim
Bir arkadaş ahçı başımız zaten lezetli şeylerr yapıyo hep biri averelimiz gülmekten çatlatıyo bizi bende agır abla dert babası arada bende güzel pastlar filan yapıyorum süpriz oluyo onlara misafirim geldimi döktürüyorum şaşırıyolara herzamöan yaparsam alışırlar sonra
büyük ihtimalle ondan olabilir benim kardeşimin ve bir arkadaşımın öylee..
ahireti bir çok kişi unuttu kelebek...
canım ablamında durumu seninle aynıydı. defalarca tüp bebek denediler olmadı. onun üzerine ablam kanserle savaştı 2 yıl. atlattı çok şükür ama bebeği aklından bile geçirmiyordu artık. ve tam 12 yıl sonra bebişimizi kucağımıza aldık. önüneki engelleri düşünme hiç. Rabbim ol dedikten sonra ne durabilir ki önünde. bak göreceksin sen hamile kalacaksın biz de sana aman dikkat et kendine eğilip kalkma uzanma yükseklere diyeceğiz![]()
İnşallah hamile kalırsam bu kıymatlı hamileler oluyo ya eğilp kalkmıyolar ay bebeişimize bişey olur diye öyle olcaM BENDE NAZ YAPCAM HERKESE
Ablana çok geçmiş olsun EEvladı hayırlı evlatlardan olsun inşallah okadar acıdan sonra Yüzünü güldürsün hep evladı...
unutmamışlardır canım işlerine gelmiyordur hatırlamakkk
kelebek ben resimlerini çekiyorum yaptığım yemeklerin sende çeiyormusun yeni evlenen d-fazla yemek bilmeyen kızlar için bir yemek topiği açıcam ben...bakalım şimdi yemek üzerine bir blog hazırlıyorum buradan vakit bulursam tabiii....
arkadaşlarım çok güzel yemek yeptığımı söylüyorlar onların yalancısıyım ama asıl usta annemcimdir.. harika yemekler yaparrr gerçi o herşeyi harika yapar bana eşim inş. sende annem(benim annemi kastederek) gibi anne olursun der hep...
kelebek ben resimlerini çekiyorum yaptığım yemeklerin sende çeiyormusun yeni evlenen d-fazla yemek bilmeyen kızlar için bir yemek topiği açıcam ben...
ahireti bir çok kişi unuttu kelebek...
sen daha neler görüceksin canım...Ben kalp kırmaktan korkarım ama yanlış algılanırım o nedenle kırılmaya alışmışız sanırım
Asla birine başın sağolsun diyemem hatırlar unutmuşsa tekrar çok üzülür diye
T.kızı dogum yaptı hastanede diye aramadı şimdi agrısı vardır bide arayıp meşgul etmiyim dinlensin ararım diye düşündüm
O aradı sen aramadın ama ben aradım seni utandınmı dedine diyceğimi şaşırdım
Eşim çocuk magazasında çalışıuyo bebğin herşeyini ordan aldık indirimli olarak 1 m tutmuştu 600 e hallettik gelirken emzirme südyeni getirirmisin demek için aramış ona aldıgımız küçük olmuş değişcez Allam ya arızalar yanii
Ben kalp kırmaktan korkarım ama yanlış algılanırım o nedenle kırılmaya alışmışız sanırım
Asla birine başın sağolsun diyemem hatırlar unutmuşsa tekrar çok üzülür diye
T.kızı dogum yaptı hastanede diye aramadı şimdi agrısı vardır bide arayıp meşgul etmiyim dinlensin ararım diye düşündüm
O aradı sen aramadın ama ben aradım seni utandınmı dedine diyceğimi şaşırdım
Eşim çocuk magazasında çalışıuyo bebğin herşeyini ordan aldık indirimli olarak 1 m tutmuştu 600 e hallettik gelirken emzirme südyeni getirirmisin demek için aramış ona aldıgımız küçük olmuş değişcez Allam ya arızalar yanii
evet canım namazlar borç insan için... aslında kendimizden evladımızdan çevremizden sorumluyuz...bak tv de hoca dediki yazın hayvanların suya daha çok ihtiyacı olurmuş bir tasla bir yere uygun olan koyun dedi çok sevap dedi...Valla criptic çogumuz öyle değilmiyiz konuşmalar vss değilde
Namaz açısından ben baya boşladım bugün içimi pişmanlık sardı temizliğide boşladı ellerim yandı bitene kadar namazda öyle
Kılmadığımız her namaz bize zarar İnşallah 3 aylardayız tekrar başlayıp en azından 1 hatim yapmak istiyorum
He i,nsan kendineden sorumlu...
bakalım şimdi yemek üzerine bir blog hazırlıyorum buradan vakit bulursam tabiii....
arkadaşlarım çok güzel yemek yeptığımı söylüyorlar onların yalancısıyım ama asıl usta annemcimdir.. harika yemekler yaparrr gerçi o herşeyi harika yapar bana eşim inş. sende annem(benim annemi kastederek) gibi anne olursun der hep...
bazılarınınkini çekerimm hepsini çekmiorumm ama başlıcam bakalımm hayırlısı..kelebek ben resimlerini çekiyorum yaptığım yemeklerin sende çeiyormusun yeni evlenen d-fazla yemek bilmeyen kızlar için bir yemek topiği açıcam ben...
açın kızlar valla . gördükçe özenir, özendikçe yer, yedikçe şişeriz :)
evet canım namazlar borç insan için... aslında kendimizden evladımızdan çevremizden sorumluyuz...bak tv de hoca dediki yazın hayvanların suya daha çok ihtiyacı olurmuş bir tasla bir yere uygun olan koyun dedi çok sevap dedi...
Ay kelebeğim şimdi orta yerimden çatlıycam ne güzel ailesiniz siz ya inşallah bende senin annen gibi Anne olurum benim Annem ayrımcılık yaptı hep şimdi gitmiyorum ama beni çok özlüyo yüzüne vurdum şlimdi sıcak davranmaya çalışıyo bana ama ben hernekadar annemi çok sevsemde yine sarılamıyorum hep yaptıkları aklıma geliyo
Kalkmadım sabah diye ütüyle bacagımı yakmıştı buhar delikleri bile çıkmıştı ütüyü sogumuş sanmış hep aklıma geliyo bunlar...
bazılarınınkini çekerimm hepsini çekmiorumm ama başlıcam bakalımm hayırlısı..
mümkünse ben daha şişmyeyim miniğim 25 kilo kadar şiştim bunları indirmem lazım artıkkkk
sen boğa burcuydun dimiiii ayy ya yükselenin falanmı terazi kızım seninn bu kadar mı olur aynı şeyleri düşünürüm acaba ben manyakmıyım diyorum sonra kendime onları düşünürüm kabak benim başıma patlar.. hatta daha dün bi olay yaşadım sonra eşime dedimki rabbim beni etrafımdaki insanlarla sınıyor kimseye değerinden fazla değer vermiyeceksin diyor ama galiba ben salağım anlamıyom bunları yaşıyom dedimm ... ama yinede diyorum sınavım onlar olsun sabretmeye çaılışırımm....