• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

biz yemeye çıkmıyoz artık ...:27::27::27::27:
kıs siz altınoluk'ta değil misiniz gari?ben orda olsaydım,zati yimağa gerek duymazdım ki!bi sandal,bi piknik tüpü,bi tava,accuk yağ,bir ekmek,bir de bira mayası yeter....bi de olta hani....[/QUOTE]eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...:27:

twocum sen de pek hossun hatuncuk ahhh bıde su danadan ayrılsan offffffffff offffffffff gercı ben senı tarıf etmıstım sen bılem şaşırmıstın hatırlarsan

kıs siz altınoluk'ta değil misiniz gari?ben orda olsaydım,zati yimağa gerek duymazdım ki!bi sandal,bi piknik tüpü,bi tava,accuk yağ,bir ekmek,bir de bira mayası yeter....bi de olta hani....
eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...:27:[/QUOTE]
kıs en fazla kıyıdan 1-2km uzaklaşcaksınız,yüzme bilmiyo mu ki???

kırmızı kasketlininde üyeliği silinmiş..ilk cilveli topiğini kapattırdık diye bir şey yazmış bir şeyler olmuş mevzular sonra silmişler üyeliğini..

eşimin deniz fobisi var floke ne yapalım...:27:
kıs en fazla kıyıdan 1-2km uzaklaşcaksınız,yüzme bilmiyo mu ki???[/QUOTE]bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...:9:

kıs en fazla kıyıdan 1-2km uzaklaşcaksınız,yüzme bilmiyo mu ki???
bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...:9:[/QUOTE]
boşver yaaa,150 tl verilir mi bi akşam yemeği için?
biz babamla çıkardık balığa,ben dalar midye bulurdum,o oltaya takar balik tutardık birlikte.annem fazla topladığım midyeleri temizler,bira mayasına bular kızartırdı.balıkları da anında sandalda hallederdik....(ekmek arası)
bazen misafir de ağarlardık sandalda (kapasitesi 8 kişilikti sandalın)....gün batımında denizde kendi tuttuğumuz balıkları yerdik....bunu bana hiç bi restoran sağlayamaz....

bilmiyo 20 yldır burada birde.. ben zorluyorum öğretiym diye kızıyo...iyi restourantlar çok pahalı 150 falan tutar diğer yerlerde kötü yemek çıkarıyo bizde evde yiyoruz...:9:
biz babamla çıkardık balığa,ben dalar midye bulurdum,o oltaya takar balik tutardık birlikte.annem fazla topladığım midyeleri temizler,bira mayasına bular kızartırdı.balıkları da anında sandalda hallederdik....(ekmek arası)
bazen misafir de ağarlardık sandalda (kapasitesi 8 kişilikti sandalın)....gün batımında denizde kendi tuttuğumuz balıkları yerdik....bunu bana hiç bi restoran sağlayamaz....[/QUOTE]flokem burayı az çok biliyosan balık rakı olayı zaten pahalı restorantlarda diğer yerler desen aynı yağda yüz kere kızartıyo..bende piknik seviyorum zaten mangal falan ...bazen restorantta güzel oluyo fransız müziği eşliğinde falan ama gerek yok..eşim dediki dün allaha tan bazen tutumlu oluyosun...

tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..

yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...

dimi ya

cryptıcım dün benimki annesiyle konusuyodu ne zaman gelceniz falan dedi. havalar biraz daha ısınınca gelceklermiş. temmuz ya da agustos olur cryptıcım:52: alcam artık haklısın ama ne alcagımı bilmiom ki annem de yardımcı olmuyor siz bari yardım edin bana ona kalsa evlencegıme son hafta kalır herşey:84:

alma birşey ne gerek var yapsını herşeyi seni alıyor yeter zaten iki yorgan iki uyku seeti son ayda alınır hatta son günde olur hem kusura bakma ama evlenme işi uzak geliyor bana sen acele etme

tuğçem,siz barıştınız mı genem?:26:

aaa flocke bizimki saf hatta başka şeylerde diycem ama kırılıyor

dimi ya

alma birşey ne gerek var yapsını herşeyi seni alıyor yeter zaten iki yorgan iki uyku seeti son ayda alınır hatta son günde olur hem kusura bakma ama evlenme işi uzak geliyor bana sen acele etme

aaa flocke bizimki saf hatta başka şeylerde diycem ama kırılıyor

ağlarım bak yinee:84::84: :43:

bazen misafir de ağarlardık sandalda (kapasitesi 8 kişilikti sandalın)....gün batımında denizde kendi tuttuğumuz balıkları yerdik....bunu bana hiç bi restoran sağlayamaz....
flokem burayı az çok biliyosan balık rakı olayı zaten pahalı restorantlarda diğer yerler desen aynı yağda yüz kere kızartıyo..bende piknik seviyorum zaten mangal falan ...bazen restorantta güzel oluyo fransız müziği eşliğinde falan ama gerek yok..eşim dediki dün allaha tan bazen tutumlu oluyosun...[/QUOTE]
altınoluk tarafına gittim,ama hatrımda pek bişey kalmamış....bana kapıdağ yarım adasını soracaksın en ufak koyu,girinti ve deliği bilirim....ilhanlar,doğanlar,ormanlı,ocaklar köyleri,erdek ve çevresi....çıkmadığım dağ,dalmadığım bir koy kalmamıştır oralarda....ayvalık akçay,edremit altınoluk sarımsaklı tarafları turistçene gittiğim yerler olmuştur.oraların sadece güzelliği hakkında fikir yürütebilirim.
ama bu tip restoranlar her yerde aynıdır gari,2 tl'lik bir balığı sana az bi fiyonkla 15'e kakıtmaya çalışırlar...hele ki bi de az bi ün yaptıysa.
piknik de güzel oluyor ama...hele ki sana stres yapmayan sevdiğin 1-2 insan da yanındaysa,o günü çok güzel değerlendirebiliyorsun...

Back
X