eşim askerde canım, usta birliğinin nereye çıktığının haberini bekliyorum.
hadi hakkınızda hayırlısı olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim askerde canım, usta birliğinin nereye çıktığının haberini bekliyorum.
yaş 26 ve bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
canım aşık olup evlendim bende ama mükkemmel kimse yok aynı evde yaşamaya başlayınca ortak uyumu yakalamak deveye hendek atlatmak gibi siz bekar hanımlara allah hayırlı eşler nasib etsin...
kırpıkcım evlenmek nedense hep bana itici geldi. evlenmekten ziyade erkekler arkadaş olmak sohbet etmek güzelde ilerisi beni ürkütüyor açıkcası
evlenmek ; Allah'ın neslin devamını sağlamak için insanlara bir anlık verdiği saflık![]()
bence de hayatım
bence çok güzel bişey ben bekarım ama evliliğe hep sıcak bakmışımdır..
bir sürü küçük küçük ben gibi hayatlar yapıcam![]()
elimi kolumu bağlayan hep şu veletler zaten.
allahın mucizesi yaaaa
allahım hayırlısını versin hepimize de devlete millete hayırlı nesiller verelimmm![]()
beynel ben 26 yaşında evlendim canım evlilik güzel aslında yanlız kalıp ne yapıcan ileride ben tavsiye ediyorum evliliği evlilik kısılıp kalmak değildir aslında eşin uyumluysa benim hayranı olduğum bir sanatçı alaçatıya gelicekti mesela biz hiç gitmemiştik eşim götürdü beni çünki çok istediğimi biliyordu ailem olsa asla göndermezdi.. tabi rahat bırakan ailelerde vardır ama iyi evlilik iyi iyikırpıkcım evlenmek nedense hep bana itici geldi. evlenmekten ziyade erkekler arkadaş olmak sohbet etmek güzelde ilerisi beni ürkütüyor açıkcası
beynel ben 26 yaşında evlendim canım evlilik güzel aslında yanlız kalıp ne yapıcan ileride ben tavsiye ediyorum evliliği evlilik kısılıp kalmak değildir aslında eşin uyumluysa benim hayranı olduğum bir sanatçı alaçatıya gelicekti mesela biz hiç gitmemiştik eşim götürdü beni çünki çok istediğimi biliyordu ailem olsa asla göndermezdi.. tabi rahat bırakan ailelerde vardır ama iyi evlilik iyi iyi![]()
yorum suzbeynel ben 26 yaşında evlendim canım evlilik güzel aslında yanlız kalıp ne yapıcan ileride ben tavsiye ediyorum evliliği evlilik kısılıp kalmak değildir aslında eşin uyumluysa benim hayranı olduğum bir sanatçı alaçatıya gelicekti mesela biz hiç gitmemiştik eşim götürdü beni çünki çok istediğimi biliyordu ailem olsa asla göndermezdi.. tabi rahat bırakan ailelerde vardır ama iyi evlilik iyi iyi![]()
herkes sustu... hadi akıl verin bana başka ne yemek yapiim kocama? ama buzluğa atılabilecek bişeyler olması lazım.
zeytin yağlı sarma, mantı,konserve vs...
canım sarmayı bende önericektim...sigara böreğide koyabilirsin...aa sarma da yapiim doğruu. mantıyı yapıcaktım bugün zaten. ama konserve yiyeceğini hiç sanmam. etçildir kendileri![]()
niye yapmıyon kız yorumyorum suz