iyi ya işte,pansyon deniz kenarında olcek ya,ben de size balık tutcaktım hani....sık dişini ne kaldı şurda,taş çatlasın 25 yıl...ahhh ahhhh yaz gelince benim hep depreşiyo be flockemmm yazın hergün deniz kenarında olmak istiyorummmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi ya işte,pansyon deniz kenarında olcek ya,ben de size balık tutcaktım hani....sık dişini ne kaldı şurda,taş çatlasın 25 yıl...ahhh ahhhh yaz gelince benim hep depreşiyo be flockemmm yazın hergün deniz kenarında olmak istiyorummmm
iyi ya işte,pansyon deniz kenarında olcek ya,ben de size balık tutcaktım hani....sık dişini ne kaldı şurda,taş çatlasın 25 yıl...![]()
he ya,göz aç kapa geçer....minicik,biz ileride pansyon aççaz,herkesin bi görevi var bu pansyonda...biri organik sebzeden sorumlu,diğeri mangalı yakmakla meşgul,ben balık tutup akşam yimağanı getircem sana da bi tandır yapalım ekmek yapıveğğ gari...25 yıl dediğin nedir flockemmm![]()
heee,bi yazdım kaçıştılar...çaşıtlı mıydılar acep?:26:ziyaretçiler korkup kaçtı galiba ...
he ya,göz aç kapa geçer....minicik,biz ileride pansyon aççaz,herkesin bi görevi var bu pansyonda...biri organik sebzeden sorumlu,diğeri mangalı yakmakla meşgul,ben balık tutup akşam yimağanı getircem sana da bi tandır yapalım ekmek yapıveğğ gari...
basit anemi dediydi doktor...şu hamilelikte verilen demir ilaçları var ya,ferrum yazıverdi,onu alıyom şincik.pek bi etkisini göremedim ama baş dönmesi oluyodu onu yok etti hakketten...uyuşukluğumu da.flockem ya sana ne sorucamm hani unutkanlık üzerine konuşmuştuk kan değerlerine baktıracaktın ne yaptın gittinmi doktora
heee,bi yazdım kaçıştılar...çaşıtlı mıydılar acep?:26:
hmmm olabilir,ama ööle elektiriklide hemen cart cart yapmak yok gari...farkımız olsun,bakır cezvede bol köpüklü olcek,çayı da...ne deniyodu ona ya?hani kömürlü olurdu,doğuda hala kullanırlar????onda yapcen işte,yapabilcen mi?kahvaltı sonrası kahvleriyle akşamüstü çayları boşsa oraya geçeyim ben?
basit anemi dediydi doktor...şu hamilelikte verilen demir ilaçları var ya,ferrum yazıverdi,onu alıyom şincik.pek bi etkisini göremedim ama baş dönmesi oluyodu onu yok etti hakketten...uyuşukluğumu da.
ölçtür değerlerini tekrar kebeleğim,havalardan değildir o...kan doktoruna mı gitmiştin benimkide 6 ay oldu bıraktırdı ilaçları ama uyuşukluk geri geldi acaba havalardan mı yoksa demir eksikliğimidir yine başka dra mı gitsem ondan sorduydumm
hmmm olabilir,ama ööle elektiriklide hemen cart cart yapmak yok gari...farkımız olsun,bakır cezvede bol köpüklü olcek,çayı da...ne deniyodu ona ya?hani kömürlü olurdu,doğuda hala kullanırlar????onda yapcen işte,yapabilcen mi?
kelebek,al sana bi örnek unutkanlıktan....bizim köpeğimiz vardı ya,pansyon önünde durcaktı...isim taktıydık olmayan ite,neydi kıs onun adı?
hah!aklınla bin yaşa...o işte,çay onda olcek kabul mü?:86:semavermi diyosun?
hah!aklınla bin yaşa...o işte,çay onda olcek kabul mü?:86:
boşver,zaten hayvan hiç yaşamadı,hem yaşasa 25 yıl sonna onun bekçiliğinden şüphe ederim!yeni bi isim bulalım.tipini de unuttum zaten...ohhooooo ben onu hatırlarsam benim hastalık geçmiş demektir zatiama maleseff hatırlamıyorummm
dönüp geçmişe baksam dicem ama
![]()