- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
bilmiyom canım aklım ermes:86::86::86::86:üyeliği silinse nasıl alacak ki üyelik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyom canım aklım ermes:86::86::86::86:üyeliği silinse nasıl alacak ki üyelik?
akşam menüde neler vardı yazın kızlar...benim fasülye zeytinyağlı ...zeytinyağlı dolma..komşu çorba yapmış ezogelin..yoğurt...sonrasında çay ve bisküvi....
çok severim patlıcan soslu afiyet olsun...domates soslu patlıcan biber kızartması, zeytinyağlı dolma yaptım bende. o kadar. kızım dolma yedi ben kızartma
Gözün atdın canım ohh rahatlamışsındır. Napıyorsun sen geçmi yatıyorsun?hevuk hallettim canım
hevuk kız ne ettin hevukun özel bir anlamı varmı hıııı.....
siz niye sustunuz kızlar
geçmiş olsun hevukGözün atdın canım ohh rahatlamışsındır. Napıyorsun sen geçmi yatıyorsun?
Bişi etmedim geldiğimde kimse yoktu ama siz nirden gördünüzki beni Hallam ya..
Karnım feci ağrıyo ya sancıdan kıvranıyorum sabahtır 4 tane hap yuttum yine başladı ütümm vardı dag gibi göga bugün onu halledip evi silicektim...
Hevuk Sivas'ta bir kalenin yada dagın adı şekerim ama bizimkilerinde sim kısaltması Havva olana ismi Hevuk Fadimeyede Fadik diyiler..Adım Havva değil ama başka isim bulamadım...Yani site kabul etmedi..
Gözün atdın canım ohh rahatlamışsındır. Napıyorsun sen geçmi yatıyorsun?
Bişi etmedim geldiğimde kimse yoktu ama siz nirden gördünüzki beni Hallam ya..
Karnım feci ağrıyo ya sancıdan kıvranıyorum sabahtır 4 tane hap yuttum yine başladı ütümm vardı dag gibi göga bugün onu halledip evi silicektim...
Hevuk Sivas'ta bir kalenin yada dagın adı şekerim ama bizimkilerinde sim kısaltması Havva olana ismi Hevuk Fadimeyede Fadik diyiler..Adım Havva değil ama başka isim bulamadım...Yani site kabul etmedi..
Seni dinliyoruz Gözlerimiz kapalı![]()
Benim karnım ağrıyo gözlerim kapalı yazıyom harbi ah uhh anam diye diye ölmek var
Yazmadan geçmek yok..
.....ne kadar barbunya
.....3 lira
....heryerde 2 buçuk sende niye 3
....iyi bu gel bak hele içine
....sen 2 buçuk yap ozaman
....olmaz 2 750 den ben alıyom
....yeme beni ya
....vallahi...
.....hep ben kazık yemek zorundamıyım
....iyisini yiyceksen kazığıda yiyceksin tabi
....iyi ver bi kilo..![]()
Sağolasın canımgeçmiş olsun hevuk
ben bu ara alerji ilacı içtiğim için doğru düzgün uykuya ihtiyaç duymuyorum canım. geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak su torbası koy biraz hafifletir
Bende neye elimi atsam en pahalısı oluyo eşim diyo sen uzanma bişeye sakın bidaha
Saat bakıyorduk bir saat vardı ben bu saati istiyorum dedim görür görmez 5 binlira saat![]()
5 bin lira saate vermem hangi markaydıBende neye elimi atsam en pahalısı oluyo eşim diyo sen uzanma bişeye sakın bidaha
Saat bakıyorduk bir saat vardı ben bu saati istiyorum dedim görür görmez 5 binlira saat![]()
evet hayata bakışım genelde çok ciddiye almam iyimserimdir burcum nedeni ile sanırım...Cryptic isminin anlamı varmı senin bende bunu merak ettim..
Bu smayylerle bütünleştin ha çokmu sevinn ben en çok bunu seviyorum :95: Çok şirin..
merhaba kelebük nasılsın bu günhevuğummm geçmiş olsun canımm beniim kadınlık zor iş vesselammm bende 14 gündür hastayım bi türlü geçmediii
bu arada minicik cry selam canlarım sizede....![]()