• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

tamam hayat hemen mekanı ayarlamaya başla mekan bulma süsleme sende elini çabuk tut ama paris gelmeden herşey hazır olsun süpriz bozulmasın

cry balonları şişirmeye başlayalım senle alış veriş edelim süsleri alalım

suskun pasta yı kepelek yapmasın kurtlu yapıyor o sen dışardan ald agel

$iekpasta3ls5.webp
sen benden bi daha pasta istersinnnn:63:

$limonata.webp

hıh işte buzzz gibi misssssss limonatamda var vermicem sana:19:

pariscimm hayırlı sağlıklı uzun ömür diliyorum sevdiceklerinle beraber tatlişkooommm ......

iyiki doğduuuunnnn.... yukarıdaki pasta ve limonata senin için mandalinaya yokkkk ben onu sıkıp suyunu içcem az sonra...:27::27::27:

Eki Görüntüle 214695
sen benden bi daha pasta istersinnnn:63:

Eki Görüntüle 214696

hıh işte buzzz gibi misssssss limonatamda var vermicem sana:19:

pariscimm hayırlı sağlıklı uzun ömür diliyorum sevdiceklerinle beraber tatlişkooommm ......

iyiki doğduuuunnnn.... yukarıdaki pasta ve limonata senin için mandalinaya yokkkk ben onu sıkıp suyunu içcem az sonra...:27::27::27:

:60::60::60::60:
sağol kelebekcim iyi dileklerin için:38:

paris annem bankalarda dolanırken bu kadar oldu idare ediver tekrar nice yılara:27:

hayat en zor iş benim tabe emir vermek kolaymı:27:

flockeyle burcuda gelince ahh nasıl kaçırdık diye düşünsünler gelselerdi yok bi daha :27:

kepelek cry bize kek yaptı kurtsuz gene yapar kurtlu pasta istemiyim :27:

enemmmmmm tutmayın beni kepelek ten kaçıyorum sıkacak beni böğrüme bıçak saplayacak enemmmm:27:

paris annem bankalarda dolanırken bu kadar oldu idare ediver tekrar nice yılara:27:

hayat en zor iş benim tabe emir vermek kolaymı:27:

flockeyle burcuda gelince ahh nasıl kaçırdık diye düşünsünler gelselerdi yok bi daha :27:

kepelek cry bize kek yaptı kurtsuz gene yapar kurtlu pasta istemiyim :27:

enemmmmmm tutmayın beni kepelek ten kaçıyorum sıkacak beni böğrüme bıçak saplayacak enemmmm:27:

cık bıçak kullanmam ben direk ikiye bölüp narenciye sıkacağınaaaa :4::4::4:

hem o kurtlu pastalar geç kalanlara.. :27: ben çok güzel pasta yaparım bi kere :19: ohhh canıma değsinn sana yookkk:33:

flockemmmm:82::82::82:
nöruyosun bugün uğramamışsın sende okuduğuma göre hayırdırr

deli ettiler kelebeğim,hayır dün sprey de sıktım bana mısın demiyor...sanki after shave niyetine kullanıyolar!
bu yaz baya bi azimliler....

bizde yemeği dışarıda yiyelim dedik rahat bırakmadılar çay içemeden geri döndük gerçi çocuklarda rahatsızlandı ya hepsi üstüste geldi evdede sineklik harici pencereleri açamıyoz en iisi ilaçlatmakk evi..

kebelek???bugün nolduı burda?pastalar balonlar filan?du bakem hele,resimleri daha şimdi gördüm!

Back
X