zorla ağlatacan
ağlaman lazım

anam göz diye diye sağ gözüme ağrı çöktü enemmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zorla ağlatacan
ama en matrağa da evde oluyodu o vakit...sucu ya da tüpcü gelir,ben gözlüğü takarak açardım kapıyı....adamlar da manyak demişlerdir herhal bana...ossun kakılmış damgası yemekten iyidir demi?
ben atlattıydım çok şükür,paris der artıkın....bu arada paris,şişmemiş gözün altına siyah kalem çekerek büyüt istersen onu...Moda canım moda 2011 modası bu dersin soran olursa![]()
ama en matrağa da evde oluyodu o vakit...sucu ya da tüpcü gelir,ben gözlüğü takarak açardım kapıyı....adamlar da manyak demişlerdir herhal bana...ossun kakılmış damgası yemekten iyidir demi?
ağlaman lazım
anam göz diye diye sağ gözüme ağrı çöktü enemmmm
ben atlattıydım çok şükür,paris der artıkın....bu arada paris,şişmemiş gözün altına siyah kalem çekerek büyüt istersen onu...![]()
estrella doğru demiş moda akımının başlangıçı olabilirsin paris düşünsene ardndan sokaklarda tek gözlü kızlar dolaşıyor tvde onlar modacılar çıkmış tek göz nasıl yapılır anlatıyor![]()
burda topicler açılıyomuş 'kıslaaar acil yardım paris gözü nasıl yapılır?' 'paris gözüme lens yardım lütfennn' 'bakın bi hele,paris gözüm nası olmuş? (fotolu)'estrella doğru demiş moda akımının başlangıçı olabilirsin paris düşünsene ardndan sokaklarda tek gözlü kızlar dolaşıyor tvde onlar modacılar çıkmış tek göz nasıl yapılır anlatıyor![]()
menşur olup çıkıyomuşum
avrupaya açılıyomuşum![]()
heee dünkü vaka demi?Kızlarrr fakecan konuya dalmıstım hep kaçırıom zati eğlenceyi![]()
burda topicler açılıyomuş 'kıslaaar acil yardım paris gözü nasıl yapılır?' 'paris gözüme lens yardım lütfennn' 'bakın bi hele,paris gözüm nası olmuş? (fotolu)'
burda topicler açılıyomuş 'kıslaaar acil yardım paris gözü nasıl yapılır?' 'paris gözüme lens yardım lütfennn' 'bakın bi hele,paris gözüm nası olmuş? (fotolu)'
heee dünkü vaka demi?
hikayeden bi vaka işte...üstünde durulmaya değmez...boşver gari.gene olaymı vardı neyi kaçırdık
estrella doğru demiş moda akımının başlangıçı olabilirsin paris düşünsene ardndan sokaklarda tek gözlü kızlar dolaşıyor tvde onlar modacılar çıkmış tek göz nasıl yapılır anlatıyor![]()
sus kıs,o nası söz ööle?ben sağlık ocağına gidiyorum
bakalım ne kadarlık ömrüm kalmış![]()
ben sağlık ocağına gidiyorum
bakalım ne kadarlık ömrüm kalmış![]()