Ölümüne Geyik Topiği :-))

harbi embesil ya:52:
Antenya Bandiras
Ben en çok Antenya Bandiras'i seviyorum!..
(harika avci)

Pencereyi kapat!..
Biz esimle çok konusan, beyin firtinasi yapan bir çiftiz!..
(senay akay)

Ahmet Necdet ÖzalKaynakwh webhatti.com:
Metin Uca: Ahmet ön adli, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaskani?..
Eylem Senkal: Iii... Ahmet Özal...

Uzun boyunlu gergedan
Arzu Yanardag: Uzun boyunlu bir hayvan?..
Ece Erken: Gergedan?.. (pazar yildizi adli programdan)

uzun sey
Yaa sizin de her seyiniz ya uzun ya genis oluyor galiba!..
(hülya avsar, diyarbakirli karpuzcularla konusuyor)
:60::60::60:sonra bana bir de tv izle diyon!!!

Gönül Yazar: Is the mother boy, you know?
Reha Muhtar: Anliyorum ana kuzusu.
Gönül Yazar: Ana kuzusu...
Reha Muhtar: Evet ana kuzusu...

Dilbilimci Mahmut
B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik!..
(mahmut tuncer)

Sibel Can: Neden Abazoglu sizin için farkli biri?
Deniz Akkaya: Benim için çok farkli biri, çünkü arkadan vurmuyor!..

Cumhuriyet 1927 yılıda ilan edildi ......tuğba ozay
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle
kutluyoruz......elifnağmeMozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye
gideriz.....emrah

Allahı size emanet ediyorum.... tansu çiller

Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... reha muhtar

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... a
takımı

Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zamanKaynakwh webhatti.com:
onaylamıyorum..... george w bush

Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....kanal
d ana haber

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....beyaz

23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...q kızı reyhan

Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... washington d.c. valisi
marion barry

bunlarda var ama bir reha muhtar klasği vardı pehhhh rüzgar gibi geldi geçti adam

valla ben bı tükkanın patronuyum,burcu genel düzen ve tükkanı sabah açmaktan sorumlu.erenn'imiz var,şimdiden ayın elemanı seçildi,kelebek29 çay koyma ve kurtlu pastadan sorumlu, hevuk da gece bekçimiz.gönüllü geyik olmak ister misin sen de,eleman eksikliğimiz var daha...

:40::40: NE GÜZEL yapmışşsınız herkezin bi sorumluluğu var.
olurum tabi ne demek. bu aralar biraz fazla yoğunum çok belki gelemeyebilirim yani aslında akşama kadar buradayım ama cvpları ara ara yazabiliyorum :30:

peki bakalım nezaman evlilik

5 haziranda kısmetse işte uğraş dur :3:

sorun değil be speedy bu tükkan hep açık...5 hazirana da bişey kalmadı sayılır hani...heyecan doruktadır şimdi.

eee sweedy, ne ettin görüşmeyeli?

NAPıyım canım çalışmaya çalışıyoum işlerimde birikiyor ama kk kopamadım :30:

sorun değil be speedy bu tükkan hep açık...5 hazirana da bişey kalmadı sayılır hani...heyecan doruktadır şimdi.

heycan,stres,korku,endişe,sıkıntı hepsi bir arada 85 gün sonra işte sayıyorum artık.
bu arada sizinle daha önce hiç karşılaşmadım. beni genelde topickler arası fırtınadan tanırlar ;=)

Son düzenleme:
heycan,stres,korku,endişe,sıkıntı hepsi bir arada 85 gün sonra işte sayıyorum artık.
bu arada sizinle daha önce hiç karşılaşmadım. beni genelde topickler arası fırtınadan tanırlar ;=) [/QUOTE]
ben hemen hemen hergün buralardayım, denk gelmedik demek....beni arkadaşlara sormak lazım ya, nası tanıyonuz beni?beni bi tanımlayın!!!

evet buraya ilk kez geliyorum ondan demekki. geçmişe baktım konularda falanda denk gelmemişis.z
neyse kısmet buradaymş

eee sweedy, ne ettin görüşmeyeli?

ne olsun flocke cum küçük ve büyük sıpayla uğraş dur :21:
biara sitresten krizler falan geçirdim hastaneye kaldırıldım. hayatın yükünde n kurtulmaya çalışıyom işte seni gördüm daha ii oldum diyebilirm:66:

tükkana hoşgeldin o hal...tanışmamıza vesile oldu bak:1:...sweedy sustun kaldın kaldın ööle.

ne olsun flocke cum küçük ve büyük sıpayla uğraş dur :21:
biara sitresten krizler falan geçirdim hastaneye kaldırıldım. hayatın yükünde n kurtulmaya çalışıyom işte seni gördüm daha ii oldum diyebilirm:66:
geçmiş olsun,hayrola? toparlanmışsındır şimdi inşallah....:71:

bu arada sizinle daha önce hiç karşılaşmadım. beni genelde topickler arası fırtınadan tanırlar ;=)
ben hemen hemen hergün buralardayım, denk gelmedik demek....beni arkadaşlara sormak lazım ya, nası tanıyonuz beni?beni bi tanımlayın!!![/QUOTE]

anam flockecum anlatılmaz yaşanırsın kendini strese sok flockecuma baş vur o yaşanılacak bi efsane:62::81:

tükkana hoşgeldin o hal...tanışmamıza vesile oldu bak:1:...sweedy sustun kaldın kaldın ööle.
bi yerden indirim buldumda onlara bakıyodum:27:
geçmiş olsun,hayrola? toparlanmışsındır şimdi inşallah....:71:

iyiz işet ölmedik sürünüyoz modundayım derler ya kafana tokadan başka bişi takımıcan olmuyo ben yapamıyom ondan zaar bu durumlar

sweedy BEN GELMEDİM ki hiç buraya. :60::60:
görmedim bile hatta şimdi öyle gördümde geldimm :9::9:
maşallah bu arada canım bebeğin çok tatlı Allah bağışlasın :nazar::nazar:

Back
X