sağol canım ya,utandırıyon benianam flockecum anlatılmaz yaşanırsın kendini strese sok flockecuma baş vur o yaşanılacak bi efsane:81:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ya,utandırıyon benianam flockecum anlatılmaz yaşanırsın kendini strese sok flockecuma baş vur o yaşanılacak bi efsane:81:
ne indirimiymiş bu bakem bu kadder incelediğine görebi yerden indirim buldumda onlara bakıyodum
iyiz işet ölmedik sürünüyoz modundayım derler ya kafana tokadan başka bişi takımıcan olmuyo ben yapamıyom ondan zaar bu durumlar
ne indirimiymiş bu bakem bu kadder incelediğine göre
ve evet,kafana takmamaya çalışcaksın,olan sana oluyor çünkü...
enem enem teşekkür ederim canım benim.nickin anlamını söylemiş miydim ki ben sana?
hııı, dedim söyledim de unuttum mu acep gene diye...soran da çıkmadı hani diyom bi yandan kendi kendime...yok ben merak edip netten bakmıştım teee nezaman
sanırım hepsi birbirine karıştı
sen sweedy bana da speedy diyorlar ondan :)
sweedy yannış okudu herhal,nickini tam yazayım o vakit.sanırım hepsi birbirine karıştı
sen sweedy bana da speedy diyorlar ondan :)
sen hızlı
ben tatlı :114
lsun
hııı, dedim söyledim de unuttum mu acep gene diye...soran da çıkmadı hani diyom bi yandan kendi kendime...
evet öptüm sizi kızlar yine gelmeye çalışıtm işlere gidiyim![]()
flocke almancada pul kadar ince olan şeylere denir.genel olarak kar tanesi için kullanılır (Schneeflocke).kullanma amacım da inceliğinden ziyade kar tanesi anlamı...ben şu nikinin altında yazanı merak edip araştırmıştım o daha bi ilginç gelmişti hadi ben soram anlamı ne nikinin![]()
hytdnz, eski kadrodan tanıdık bir yüz daha![]()
anam sen tam bi bomba düşünüyon benflockem kıs ben senin tipini pek merak ediyorum benim hayalimdekini anlatayım
öhü öhü
uzun boylu zayıf narin esmer tenli ama saçları sarı röfleli genelde spor tazr giyinen blue jean felan doğrumu ki
ne misafiri kıs,eleman arıyom ben!!! hep gel gari!merhaba canım
hızına yetişilmiyo valla
arada bende misafiriniz olurum artıkınnnn
anam sen tam bi bomba düşünüyon ben...orta boluyum.beyaz tenliyim. koyu kestane saçlarım var,küt kesim.kaşım gözüm koyu kahve...spor giyinirim ama bak,onu tutturdun.kot dolabımın vazgeçilmezidir hatta.ve nike ayakkabılarımı hiç bir süslü topuklu ayakkabıya değişmem.yaptığım en iyi şey onlara sahip olmak oldu
![]()