Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi yerden indirim buldumda onlara bakıyodum:27:

iyiz işet ölmedik sürünüyoz modundayım derler ya kafana tokadan başka bişi takımıcan olmuyo ben yapamıyom ondan zaar bu durumlar
ne indirimiymiş bu bakem bu kadder incelediğine göre:27:
ve evet,kafana takmamaya çalışcaksın,olan sana oluyor çünkü...

sanırım hepsi birbirine karıştı

sen sweedy bana da speedy diyorlar ondan :)

Son düzenleme:
ne indirimiymiş bu bakem bu kadder incelediğine göre:27:
ve evet,kafana takmamaya çalışcaksın,olan sana oluyor çünkü...

lorems diye bi marka takılarda baya bi indirim varda hangisini alsam diye incelemede bulunuyodum:97:

hııı, dedim söyledim de unuttum mu acep gene diye...soran da çıkmadı hani diyom bi yandan kendi kendime...

ben şu nikinin altında yazanı merak edip araştırmıştım o daha bi ilginç gelmişti hadi ben soram anlamı ne nikinin:23:

sıpam huysuzlanmaya başladı ben bi onu uytup geliyorum beni özleyin anacım:80:

ben şu nikinin altında yazanı merak edip araştırmıştım o daha bi ilginç gelmişti hadi ben soram anlamı ne nikinin:23:
flocke almancada pul kadar ince olan şeylere denir.genel olarak kar tanesi için kullanılır (Schneeflocke).kullanma amacım da inceliğinden ziyade kar tanesi anlamı...:27:.

flockem kıs ben senin tipini pek merak ediyorum benim hayalimdekini anlatayım

öhü öhü
uzun boylu zayıf narin esmer tenli ama saçları sarı röfleli genelde spor tazr giyinen blue jean felan doğrumu ki

flockem kıs ben senin tipini pek merak ediyorum benim hayalimdekini anlatayım

öhü öhü
uzun boylu zayıf narin esmer tenli ama saçları sarı röfleli genelde spor tazr giyinen blue jean felan doğrumu ki
anam sen tam bi bomba düşünüyon ben:60:...orta boluyum.beyaz tenliyim. koyu kestane saçlarım var,küt kesim.kaşım gözüm koyu kahve...spor giyinirim ama bak,onu tutturdun.kot dolabımın vazgeçilmezidir hatta.ve nike ayakkabılarımı hiç bir süslü topuklu ayakkabıya değişmem.yaptığım en iyi şey onlara sahip olmak oldu:60:

anam sen tam bi bomba düşünüyon ben:60:...orta boluyum.beyaz tenliyim. koyu kestane saçlarım var,küt kesim.kaşım gözüm koyu kahve...spor giyinirim ama bak,onu tutturdun.kot dolabımın vazgeçilmezidir hatta.ve nike ayakkabılarımı hiç bir süslü topuklu ayakkabıya değişmem.yaptığım en iyi şey onlara sahip olmak oldu:60:

ne yani hayallerim suyamı düştü

peki sen beni canlandır bakıyım kafanda?

Back
X