- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne misafiri kıs,eleman arıyom ben!!! hep gel gari!
ölümüne geyik :26:
1.65 civarlarındasın.kireç gibi olmasan da açık tenlisin.saçların omuz hizasında kumral/bal köpüğü vari bir renk.ve dalgalı.spor giyinirsin ve kot rengin klasik mavi tonu seçiminden.body tipi üstlerden gömleklerden hoşlanırsın.çalıştığın için siyah kumaş pantolon giydiğini düşünüyorum.ne kadarı doğru?ne yani hayallerim suyamı düştü
peki sen beni canlandır bakıyım kafanda?
bayılana kadar konuş gari!!!ölümüne geyik :26:
1.65 civarlarındasın.kireç gibi olmasan da açık tenlisin.saçların omuz hizasında kumral/bal köpüğü vari bir renk.ve dalgalı.spor giyinirsin ve kot rengin klasik mavi tonu seçiminden.body tipi üstlerden gömleklerden hoşlanırsın.çalıştığın için siyah kumaş pantolon giydiğini düşünüyorum.ne kadarı doğru?
çok da yanılmamışım demek!boyum 170 ama neredeyse bembeyazım doğru bildin saçlarım keşke dalgalı olsa ama dümdüz evet üstüme body de gömleklerden ve vazgeçilmezim v yaka kazaklardan hoşlanırım ama jean vazgeçilmezimdir dar paça koyu renk ve çizmelerim....
iş yerim özel sektör olduğundan kot giyiyorum kumas pantolon yılda en fazla 2 kez oda düşük bel dar paça erkek ceplı olanlanlardan...benimde nikeların var vazgeçemediğm....
tak önlüğü,katıl aramıza...tükkan kurallarını okudun biliyon ayrıca maaş ve sigorta yok ona göre,beleşe çalışcan..ben de gevezeyim, ben de geyiği seviyorum, beni de alsağıza aranıza
çok da yanılmamışım demek!![]()
ben de gevezeyim, ben de geyiği seviyorum, beni de alsağıza aranıza
enem enem benim herüf yemeğe geldi!!!lan ne zaman öğlen oldu?gaçıyom ben,dönerim sonna...
hayırlı olsun topiğin flokcecim
seni eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusundan biliyorum
sık sık uğramaya çalışcam![]()
yettim gari sallamadan uyudu örümceğinde boddi bende sabah kahvaltımı yaptım şimdi sigaramdan hüpletiyom aklıma geldide şu geyiği çıkaran nasıl ii biriymiş yahu![]()