- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
bak gene arıyo, ben nerelere gideyim ne edeyim, ya rab sen bunları bana seçme mi gönderiyon ya,sınıyon mu beni ne?
kim arıyo neyi arıyo gitme durrrrrrr:88:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak gene arıyo, ben nerelere gideyim ne edeyim, ya rab sen bunları bana seçme mi gönderiyon ya,sınıyon mu beni ne?
ya sorma burcum yaaaa deli ediyolar beni...benim acilen kürtçe öğrenmem lazım.flockem noldu gene mi arıyorlar seniii
günaydın arkadaşlar...:79: ben 'Bir derdim var ' köşesine bi konu açsam, bu konuda oldukça absürt olsa,beim fake olduğumu düşünüp banlarlar mı beni acep?:26:
sabahın köründe yaşlı bi çift,türkçe de bilmiyorlar.hani çat pat belkim ama beni kesinlikle anlamıyorlar,habere 'İdrüüüüüs!'diyoanlatıyom bak güzel teyzem burda idris diye biri yok diyom, bu sefer de beni idrisin kırığı sanıyo herhal,homurdana homurdana idrisi istiyo!diyom bak teyzem burda idris yok!ama teyzem ısrarla idrüüüs diyo.çatlattı beni ya.kim arıyo neyi arıyo gitme durrrrrrr:88:
tanımam mı gari? gebzede oturuyodun sen.yanılmıyosam kayınvalidenlerle birlikte...derdimi idrüüüs üzerinden açsam diyom banlanırmıyım?:26:gunaydin flockem beni tanidinmi
hani eski komsun bizim buraya tasinmis ya
sohbet etmistik senle
hosbuldum senimtopik olunca hemen daldim
derdim var bolumunde ne acacaksin mrk ettim
sabahın köründe yaşlı bi çift,türkçe de bilmiyorlar.hani çat pat belkim ama beni kesinlikle anlamıyorlar,habere 'İdrüüüüüs!'diyoanlatıyom bak güzel teyzem burda idris diye biri yok diyom, bu sefer de beni idrisin kırığı sanıyo herhal,homurdana homurdana idrisi istiyo!diyom bak teyzem burda idris yok!ama teyzem ısrarla idrüüüs diyo.çatlattı beni ya.
burcum, yalanım varsa allah çarpsın,teyzeye daha önce bunu almanca ve ingilizce olarak da anlattım,tabii teyze tınnnnnnn.ama sabahın beş buçuğunda idrüüüüs deyince benim de şalterler atmıştı!bunu diğer tarafta yazmıştım hatta 'stres atma merkezi'topiğimde. hatta eve kedi alma gibi bi niyetimiz var, bu muhabbetten sonra kedinin adını idris koymaya karar verdikflockem sende almanca konuş teyzeyleyle yanlış yeri hatta yurtdışını aradığını sanıp kapatsın belki çok yazar diye düşünr ha nedersin
bende kapıya geldiler sandım ondan dal dediydim![]()
kız gelseler kendileri en azından tatbik ederler burda idrüsün olmadığını, sonna da beni rahat bırakırlar belkim.hayır bi de hep bööle sapık saatlerde arıyorlar sabah 5-6-7-8 gibibende kapıya geldiler sandım ondan dal dediydim![]()
burcum, yalanım varsa allah çarpsın,teyzeye daha önce bunu almanca ve ingilizce olarak da anlattım,tabii teyze tınnnnnnn.ama sabahın beş buçuğunda idrüüüüs deyince benim de şalterler atmıştı!bunu diğer tarafta yazmıştım hatta 'stres atma merkezi'topiğimde. hatta eve kedi alma gibi bi niyetimiz var, bu muhabbetten sonra kedinin adını idris koymaya karar verdik![]()
bebek napıyo bakiyim ayakdamı uydu gene
kız etme eyleme, anası bu herhal...kadın bi de gümlemesin sonna....tövbe tövbe sen fena çatmışsın aaa aklıma bişiy geldi sen deki teyzeye
teyze idris mortingen ştrayze yani öldü öldü de
kız gelseler kendileri en azından tatbik ederler burda idrüsün olmadığını, sonna da beni rahat bırakırlar belkim.hayır bi de hep bööle sapık saatlerde arıyorlar sabah 5-6-7-8 gibi
dünyanın en güvenli yerinde...dert yok tasa yok emsin dursun oh!şuanki pozisyonumuzu görsen yarılın gülmekten kucağımda oturuyo yüzübana doğru ikizleri emiyo
şuanki pozisyonumuzu görsen yarılın gülmekten kucağımda oturuyo yüzübana doğru ikizleri emiyo
kız etme eyleme, anası bu herhal...kadın bi de gümlemesin sonna....