şak 3dakkada çorba hazır valla....ölmez dimi?:26:
ölmez ama süreneceği kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şak 3dakkada çorba hazır valla....ölmez dimi?:26:
yok yok,herr yer bembeyaz filan diyon ya...fazla tıkılıp kaldın herhal evdebi de ne anketi bu ben anlamadım...
yok yok,herr yer bembeyaz filan diyon ya...fazla tıkılıp kaldın herhal evdebi de ne anketi bu ben anlamadım...
o problem bizde de var be burcum.ıspanak pişirdiğim vakit resmen panik atak geçiriyom evde...gelir oturur sofraya,tabağına bi bakar sonna:'Bu ne?'der cılız bi sesle:'Ispanak.'derim homurdanır:'Ben işten eve geldiğim vakit tabağımda ölü bi hayvan görmek istiyom,çek şu otları önemden bari sucuk kızart!'der...bu yemek işleri beni çok kasıyo eşim çok seçiçi bide o azeri ben zonguldaklı düşünsene ben sebze? o et ? okadr zorlanıyorum anlatamam zeytın yağlı sarma bile yemiyor tek yediği sebze ıceberg(göbek) bide ıspanak ne yapıcam diye düşünmekten ben eriyorum günden güne
enem enem bu genç yaşta iki çocukla dul kalmiim de çene uğruna bi de....ölmez ama süreneceği kesin
o problem bizde de var be burcum.ıspanak pişirdiğim vakit resmen panik atak geçiriyom evde...gelir oturur sofraya,tabağına bi bakar sonna:'Bu ne?'der cılız bi sesle:'Ispanak.'derim homurdanır:'Ben işten eve geldiğim vakit tabağımda ölü bi hayvan görmek istiyom,çek şu otları önemden bari sucuk kızart!'der...
enem enem bu genç yaşta iki çocukla dul kalmiim de çene uğruna bi de....
bunların hepsi aynı mantıkta demek....kızarım ben de:'Sonna dönüp deme saçım mı açıldı ne?diye,yemezsen bu otları vitaminini alamazsın tabe.'bacım bi hazır cvp ki sorma 'Aslan da ot yemiyo ama yelesinden bi eksilme olmuyo,sen hiç yeleli bi ot obur gördün mü?'der.evit benimkide sucuklu yumurta ister ben azeryim kızım azeri et yerim ben otlamam senin gibi daha hala kimle evli olduğunu anlayamadın herhalde diyor
birden fazla aynı mesaj:26:
arabayla 5dk. uzakta,geliyo o yüsden öğlenleri...bak vicdanım sızım sızım ediyo şincik ha...o tarhana varya adamın miydeye oturacak bugun hönnkk diye işyeri yakın mı öğlenleri geliyor yemeğe
biz ıspanağı biraz farklı yapıyos...soğanı kavurup çok az kıyma ekliyos.sonna ıspanağı yıkadıktan sonna elimizle bölerek tencereye atıyos,üstüne de kavurduğumuz soğan ve kıymayı koyuyos.bir avuç da pirinç ekliyos.kısık ateşte pişiriyos.pirinç piştiği vakit annıyos ki,yemek tamam.salça neyin eklemiyos.ama sarımsaklı yoğurt koyuyos üstüne biz de...yah öle işte konumuza dönelim ben ıspanağı ice kavuruyom nekadar vitamini kalırsa artık üstüne yumurta varsa uscuk bastırma öle yiyoz üstünede sarımsaklı yoğurt![]()
sweedyy kıs gitme öle yerlere bak başına bi işler geldi gördünmü?
kıs yoksa seni ''bir derdim var'' topiğine mi yollıycaz heee
bunların hepsi aynı mantıkta demek....kızarım ben de:'Sonna dönüp deme saçım mı açıldı ne?diye,yemezsen bu otları vitaminini alamazsın tabe.'bacım bi hazır cvp ki sorma 'Aslan da ot yemiyo ama yelesinden bi eksilme olmuyo,sen hiç yeleli bi ot obur gördün mü?'der.
kim caponlar mı?onlar önce boylarını uzatsın....bana bişi olmazzzz benki gecenin 1inde dışarı çıkmak için herifle cebelleşen insanım biara o topike dadandıydım dertlerim vardıda Allah düşürmesin oralara
buarada japonlar telef olmaya devam ediyolar içim acıdı yaf
bide yeni bişi bulmuşlar göğüs büyüten cep telefonu melodisi![]()
kim caponlar mı?onlar önce boylarını uzatsın....
kim caponlar mı?onlar önce boylarını uzatsın....
biz ıspanağı biraz farklı yapıyos...soğanı kavurup çok az kıyma ekliyos.sonna ıspanağı yıkadıktan sonna elimizle bölerek tencereye atıyos,üstüne de kavurduğumuz soğan ve kıymayı koyuyos.bir avuç da pirinç ekliyos.kısık ateşte pişiriyos.pirinç piştiği vakit annıyos ki,yemek tamam.salça neyin eklemiyos.ama sarımsaklı yoğurt koyuyos üstüne biz de...
ya çok ii korku filmi konuları oluyo,şimdi bak yiğidi şey et...neydi kız o?neyse yiğit kenara,capon öne...capondu zati yiğit olcek olan dimi? her neyse,film tema ii de,ben tipleri birbirinden ayırt edene kadar film bitiyo be...ha ha ha birde öldüren müzik melodileri vardı sinemada cevapsız arama diye