- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bildiğimizden farklı değil ki işte....bi ara youtube'a bakmam gerek bunlar rap'i ya da hip-hop'u nası söylüyo acaba???
bildiğimizden farklı değil ki işte....bi ara youtube'a bakmam gerek bunlar rap'i ya da hip-hop'u nası söylüyo acaba???
sweedy var ya,orjinal capon kimonosunla güsel olur.batıya ayak uydurcam diye komik olan bi millet bu şekille daha da bi komik oluyo yaf!![]()
kızı çıkarıyom,enerjisini atsın temiz hava alsın diye.esip yağmadığı sürece hergün bi havalandırıyom küçük flockeyi...amannn kıs flocke hayalet konusu makaraya aldımmmm ben,gene mi parkkk hasta olacann
dua et uykum vardi yoksa seni kacirmistim diger tarafa hahahahaha![]()
flockeeee, yetiss![]()
bak bak bak ,bi kerem hepsi cok namuslu.Heyyy elmii biz senin bildiğin kızlardan değiliz şekerim( BİLDİĞİN KIZLAR NAMUSLU DEİLDİR İNŞALLAH )
![]()
saol hayatim ben geldim sen gidiyon.slm elmi,hoşgelmişsen......
korkulu rüyan geldiiyorum yok flocke arkalara bakmam lazim ne konusmussunuz....
ahanda elmi geldii
ben gaçıyom arkadaşlar,kızım geldi gene elinde kazağınla pantolonunla...çıkariim şunu bi temiz hava alsın.sonna görüşürüz gene...:79:
ben gaçıyom arkadaşlar,kızım geldi gene elinde kazağınla pantolonunla...çıkariim şunu bi temiz hava alsın.sonna görüşürüz gene...:79:
kızı çıkarıyom,enerjisini atsın temiz hava alsın diye.esip yağmadığı sürece hergün bi havalandırıyom küçük flockeyi...
ne aldın ki????flockem sana iyi alisverisler canim,aksama insallah görüsme imkanimiz olur...bende cikicam birazdan, hayatimda bi icime tam sinerek bisey aldim oda hasarli cikti, bakim ne yapicam..
kadın beni hatırlasın,slm'ı iletirim....malum tanışcas gene....baş baş ii eğlenceler yaşlı teyseyi görürsen selam![]()
elmi hoş geldinnnn