Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elmi bu hatunlar nie senden korkuyo çok mu vukuatın var![]()
ben yemek yapmaya kaçar hepicinizi öpüyom akşama burda olurum büyük ihtimal kid horanta![]()
aaa sen beni bilmiyon dimi .yabanci dilin var mi kiz gel seni gezmelere götireyim .
hazir flocke yokken kardandr![]()
kız gülme sakın onun elinden gazoz felan içme o elmi alço
aa ama niye uyariyon kine olmazki.
ben is yapamam böyle.
kiz sende almanca biliyonda demiyon mu benden korkupta itiraf et bakiyim![]()
elmiiiii bak flockem buraları bana emanet etti o benim patronumkızlardan uzak dur heeee
ben senden korkmuyom bikerem almanca bilmiyom ingilizce olurmu?![]()
olsun ingilizce de ögrenirim .:44:
almancayi fet ettimya.![]()
hıımmmm bikere su gazozu hapı bırakıcan yoksa gelmem senle![]()
ama ama ben onlarsiz olamam ki![]()
ya flockem bilmem bilirmisin geçen sene miydi neydi ayşenur yazıcının bi programına bi kadın bağlanmıştı yurtdışından çocuk evlat edinmişler japondu çocuk ya da çinli fark etmez kadın türk bi köyde yaşıyo iş için gitmişler çocukları olmayınca evlat edinmişler utanıp ailelerine söleyememişelr yazın diyo köye gidecez ama çocuk çirkin gözler çekik be ne etcem anlaycaklar benim olmadığımı çok sinirim bozuk evde güzel yimekler mamalar hazırlayon yemeyo evde böcük gördü dik dik bakıyo bakma deyon anlamyo böcükleri yakalıyp yiycek diye korkuyon çok pis bakıyo ya yersen ben tiksinirim diyordu ay öldüm gülmekten okan bayülgenin programın da göstermişlerdi internetten bi izle valla koparsın