• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

yemek yenirmi sabah sabah yemiş çekirdek meyve suyu fındık fıstık yedim havuzun içinde ohhh kızlarda ter döktü karşımda :27::27::27: geç kaldın bebeğim sabah tı o :60::60::60:
öğleden sonra yerim bende olmaz mı?

:61::60::52::60::60::60: baya geç kaldınn şeker........

[/B]

gel bebişimmm beraber yiyelim..:61:

bana yok yani su öyle mi?
bugün çok beleşci gördüm kendimi:61:

kızım anlamıyorum ki herkesin başına yağıyor sağnak benim başıma yağıyor manyak:59: sanırım mıknatıs gibi çekiyorum kendime töbe töbeeee
başkasının yapmadığı işten ben niye sorumlu tutuluyorum.

kızım anlamıyorum ki herkesin başına yağıyor sağnak benim başıma yağıyor manyak:59: sanırım mıknatıs gibi çekiyorum kendime töbe töbeeee
başkasının yapmadığı işten ben niye sorumlu tutuluyorum.

bende malesef :26::26:

ayyy beynelminelim hiç güleceğim yoktu hee:9::9: anamm ben de belediyeye girmek istiodum rahattır diye:26:

bende malesef :26::26:

heeee yenimisin orada
Allah kurtarsın en diyim canım ben 6 yıldır burdayım
ayyy beynelminelim hiç güleceğim yoktu hee:9::9: anamm ben de belediyeye girmek istiodum rahattır diye:26:

çok rahattır çok birbirini ispiyonlayan kankilerden sırf kıyafitine gıcık olduğu için seni mesaiye bırakan amir bielm var yani o kadar. Üst düzeye yakın durdun mu ne kadar çıkarcı insanlarla dolu olduğunu anlarsın

hımm bende tayinim olsun diye gözlerine bakıyorym kaçayım buradan arkama bakmadan :27::27::27:
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım:30:

Allah kurtarsın en diyim canım ben 6 yıldır burdayım

çok rahattır çok birbirini ispiyonlayan kankilerden sırf kıyafitine gıcık olduğu için seni mesaiye bırakan amir bielm var yani o kadar. Üst düzeye yakın durdun mu ne kadar çıkarcı insanlarla dolu olduğunu anlarsın

İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım:30:

yuhhh kıyafetten mesaiye bırakmak mı:53::53:

Back
X