• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebeğim gel gel h.g bir ben kaldım vala herkesler gitti:27:

ahanda tuçem sen burdamısın bacım bende baktım kimsecikler görünmüyo herkeşcikler gitmiş ben kalmışım bi başıma...

ee naptınız bakalım nasıl geçti havuz sefası .. senin danacık nörüyo ii davranıyo dimi bak bi daha kendine böle davrandırtma ...

ahanda tuçem sen burdamısın bacım bende baktım kimsecikler görünmüyo herkeşcikler gitmiş ben kalmışım bi başıma...

ee naptınız bakalım nasıl geçti havuz sefası .. senin danacık nörüyo ii davranıyo dimi bak bi daha kendine böle davrandırtma ...

güzeldi kelebeğim,sen çabuk kaçtın havuzdan:27: iyi iyi Allaha şükür:nazar: seviyorum bitoşumu ben:27::27:

güzeldi kelebeğim,sen çabuk kaçtın havuzdan:27: iyi iyi Allaha şükür:nazar: seviyorum bitoşumu ben:27::27:

ollumu okuldan alma saatim gelmişde geçmiş nasıl gittiğimi bilemedim kuzu yaa sonnada anacuğuma gittimm ancak geldiimmm:93:

ollumu okuldan alma saatim gelmişde geçmiş nasıl gittiğimi bilemedim kuzu yaa sonnada anacuğuma gittimm ancak geldiimmm:93:

ohhh iyi etmişsin kuzucum:6: ben hala işteyim,bıraktıgın yerde. otur otur bir taraflarım agrıyor artıkın:27::27:

kaçta bitiyo senin mesaiii en uzun sen kalıyon heralde:((

ii kuzum ya sana kolay gelsinnn ben sofra hazırlamak için mutfağa geçiyorum hadi inş. yarın grşrz.. öpüyorumm hoşçakall......

döndüm....burdayım ve gene yetişemedim size....

Off bende kaç gündür kimseyle karşılaşamıyorum sıkıldımm zaman geçmiyo..Kızlar bu ayın 20 sinde filan transferim var :27: İnşallah bakalım az kaldı.. Yarın belkim yetişirim size ...

Off bende kaç gündür kimseyle karşılaşamıyorum sıkıldımm zaman geçmiyo..Kızlar bu ayın 20 sinde filan transferim var :27: İnşallah bakalım az kaldı.. Yarın belkim yetişirim size ...
hadi bakalım hevuk-can,dualarımız seninle...

dün spor yapmışsınız burda....

Back
X