Ümidim bu yönde..Gelirken eşim dükkana geçti bende züccaciyeye ugradımm eve gelirken bi baktım fare koşuyoo okadar komiktiki ıslanmış tüyleri diken diken olmuşş lan fareee gel yanıma diye koşuyorum peşinden konteynırın altına girdi tekmeledim konteynırı çıktı kovaladım biraz baktım bi kız var ellerinin arassına koymuş kafasını duruyoo fare gidince üstüme yürüdü napıyosun sen ya üstüme atlasaydı die oda senden korktu kaçtı zaten naapcak sana dedim dövcektim o sinirle eşim gelmiş yakaladı beni kolumdan sürükleyerek eve götürdü arkadaşlarıda kahkaha atıyolardı dışarda..Dışarı çıkmayı yasakladıı..Sinirlerim çok yıprandı dellendim ya ne zor süreçç kimsede bilmiyo tüp yaptırdıgımı kendi kendime boguşuyorumm![]()
canım ama canını sıkmaman ve strese girmemen gerek bir dönem, eşinin de sana destek olacağına sana neden öyle davrandığını anlamadım acıkcası ama belli ki onunda sinirleri bozulmuş birbirinizi motive etmeniz gerekiyor çoçuklu veya değil siz bir aileesiniz birbirinize destek olmaya bakın acil tarafıdan bence bakın bunu yapmaya çalışırsanız daha iyi sonuçlar alamaya başalayacaksınız.
İyi düşünün iyi olsun..
Bizde arkadaşların olarak burda parti yapıp sevinelim...
okiş tatlım..