• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın canım iyiyim sen nasılsın

anlamı ne kime denir neden

beni bu gruba sokma flocke bende o saçma tabire yıllarca maruz kaldım nedemektir ya ben Türküm Almanyada yaşayan Türk vatandaşı işin sinir bozucu yanı orada sen mülteci gibi birşeysin burada alamancı hadi ya kim karar veriyor buna

bence bu o demek değil bence bu bir kaç insanın söylemiyle patlayıp giden saçma bir söz
ALmanyaya giden bazı sonradan görmelerin buraya geldikten sonra hava atıp, batıda yok böle bişeler falan diye sallamaları sonucu bilmeyenlerin onları zengin, bir üst sınıf medeniyet görmüş insanlar statüsüne koyması sonucu çıkmış sanırsam

anammm bensiz survivora mı gidiyonuzz:84::84: 2 dakıka kaybolmaya gelmiyi:63:

I'm coming too sörvayvıra hemencecik iileşiyimde
bir haftadır bunnum tıkalı boğazım ağriiii dün baoğazımın sağ tarafında yumru oluşutu bla bla bla...

amaninnn hadi gidiyok garii:64::64::82: hangi adaya gitcez kararlastırdık mı:66:

Nereye gidiyosanızz benide götürünnn.. sıkıldım artık:14:

acıklı konuşmayı kim yapacak?ülkemizi kime bırakıyos?
acıklı konusmayı sen yapp gari yanlınız yanına alman pastası alll ben cok severim onu yolda yiye yiye gidek twoche yumurta haşladınmı? mandalina börek yaptın mı?bende kuru köfte ve pates hazırlladım

Back
X