• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

yurdumuzun dört bir yanını emperyalist güçler ele geçirmişti...erlerimiz yarı aç yarı tok,ayaklarında postal bile yokken uyumadan dinlenmeden düşmanlara karşı savaştılar...halkımız perişan ve bitmişti...biz bu ülkeyi böyle şartlar altında geri aldık,böyle özgürleştik ve düşmanlarımızın hepsini bu şartlar altında kovduk...bayrağımız ilelebet engin semalarda dalgalanacaktır arkadaşlar...şimdi ülkemizi sörvayvır nedeniyle terk ediyos,sizler,geriye kalanlar,ülkeme ii bakın.döndüğümde burda tek bir yabancı dahi görmiim,buna turist dahil,yakarım hepinizi!ezine peynirinden kayseri pastırmasına kadar sahip çıkın.su uyur düşman uyumaz.bi uyukladık yunan baklavamızı çaldı,tekrarlanmasın bu....hadiin arkadaşlar gazaamız mübarek olsun!

:65::46::46::46::46::62::62::62::66::66::66::66:hey girlsssssss you' brillant

adaya trenle mi gidiyos burcum?
yolun yarısı trenlen yarısını atlan yarısını otobillen yarısını yuzerek yarısını koşarakk en sonunda acun ağabeyim helikopternen karşılayacak bizi ünlüler gönüllüler ve reziller olacazzz

yolun yarısı trenlen yarısını atlan yarısını otobillen yarısını yuzerek yarısını koşarakk en sonunda acun ağabeyim helikopternen karşılayacak bizi ünlüler gönüllüler ve reziller olacazzz

ahahaha ayy burcum yaa:27::27:

bu yolculuktan sonna bizden nası bi performans beklenir ki?hepimiz mandalinam gibi uyuruz artıkın...

ayrı gayrı olmezzz, hepiniz binin uçaga bakem,uçuyoruzzzzzzz:10::10::10: program karsılıo uçak masrafımızı:27::27:

benim çantam hazır buarada kuzucukları kime bırakıyos ben şahsen getirmek istiyom izin var mı?:30:

benim çantam hazır buarada kuzucukları kime bırakıyos ben şahsen getirmek istiyom izin var mı?:30:
kıs orda nihat var...çocuk ona baka baka onu örnek filan alır.sürekli ağlamaya başlar başının etini yer..

Back
X