• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

normalde benim telefonlarım sınırsız. bir yeri arıyorum bakıyorum karşı taraf delirmiş küt teli kapatıyorum. arıyor teli suratıma kapadınız. hayır diyom benimki 3 dakikalık :27:

o türlüsü banada geliyor.

çok fenasın beynelminelim:47::47: :27::27::27:

canım bide bu türlüsü var

-alo
-efendim
-kimle görüşüyorum yetkili biri dediler siz misiniz o
- kimi aramıştınız
-ya bizim burda tünel yapıyorlardı
-evet
-binamızda çatlaklar oluştu.
- kazı çalışmasından dolayı mı?
-yok öncesinde de vardı?
-??????
- canım sıkıldı
- biz yardımcı olamıyoruz malesef
-ama kocamla aramı bozdunuz
-anlamadım
-gece yatamıyoruz
-yuhh
-neyse bu konuları anlatmim
-???????
- kadir taçbaşa söyleyin metro istiyorum buraya
-resmi dilekçe yazın
-olmaz sana ulaşıncaya kadar 5 telefon aradım o ona aktardı o ona
-???????

aklıma bir tane daha geldi

bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı :27::27::27:

bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı :27::27::27:

anamm iyi de mandalinam niye aramıs senı:27::27::27:

Kusuyorum bakkk..
biz burda neciliğiz yaaaaa:59: :59:

ne oldu trendenmi

suyum sen de yooksun ama senı görmüyorum ki ben :44:, bişi yazıom sen de cwp vermiyon,sevmiyonuz mu beni:59::59:

kim sevmiyor hıııı

normalde benim telefonlarım sınırsız. bir yeri arıyorum bakıyorum karşı taraf delirmiş küt teli kapatıyorum. arıyor teli suratıma kapadınız. hayır diyom benimki 3 dakikalık :27:

o türlüsü banada geliyor.

bende aynı numarayı yapıyorum :1::1: ama benden hızlı davranan vatandaşım hemen küfüre başlıyor :27::27:

mandalina01 kullanıcısından alıntı

arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı

O ne yaaa bi tür işkence modeli mi..:66:

ne oldu trendenmi

ahha aaahaaa küsüyorum yazacağıma kusuyorum yazmışım ağrodan kafan ambele oldu.. :66: :66:

kim sevmiyor hıııı

tamam anlaşalım beni çokkkk seviyorum sende beni okiş.. anlaştık :49:

bende aynı numarayı yapıyorum :1::1: ama benden hızlı davranan vatandaşım hemen küfüre başlıyor :27::27:
alayına bağlaaa rahatlarsın :60: :60:

mandalina01 kullanıcısından alıntı

arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı

O ne yaaa bi tür işkence modeli mi..:66:

ooo bunlara işkence dersen incileri döksek ortaya kim bilir ne dersin :27::27:

bazen tahammül sınırın kalmıyor canım

canın sıkılıyor herhalde:1:

mandalin biri bana annen baban ölür inşallah ambulansın yolda kalır demişti. neymiş yapılan kavşak çalışması yanlışmış.alışıyoruz bir müddet sonra sıkma canını

yok canım canımı sıkmıyorum 7 yılı bitircem yakında alıştım hele şu vergilerimle maaş alıyorsun cümlesine herkesin dilinde bu vay be :27::27::27:

kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzzz

hoşçakal

bazen tahammül sınırın kalmıyor canım

canın sıkılıyor herhalde:1:

mandalin biri bana annen baban ölür inşallah ambulansın yolda kalır demişti. neymiş yapılan kavşak çalışması yanlışmış.alışıyoruz bir müddet sonra sıkma canını

senın ne sucun varmıs canım. bazen insanlarımız bir tuhaf oluyor vala:19:

hiii hiiihiiibu gün herşey diyebilirim kafam bi dünyaaaa:1::1:

görüşürüz canım iyi akşamlar..

gel öpeyimde geçsin kuzum

Mandalina sen devlette misin? :40:

evet canım bak sende vergi ver vermezsen vergi kaçırıırsan ben maaş alamam heee :27::27:

senın ne sucun varmıs canım. bazen insanlarımız bir tuhaf oluyor vala:19:

beynelin suçu yok canım çoğu vatandaş bizi malı hizmetlisi gibi görür :27::27::27:

gel öpeyimde geçsin kuzum

ahh canım benimm çok saol...

evet canım bak sende vergi ver vermezsen vergi kaçırıırsan ben maaş alamam heee :27::27:

ahaaa haa banane bananee...

beynelin suçu yok canım çoğu vatandaş bizi malı hizmetlisi gibi görür :27::27::27:

iyi akşamlar hoşçakalın kızlar mesai bitti ben kaçar
ohhh ohhh devvlet çalışmak ne güzel görüyon mu??saat haydeee.. mandalinayı kim tutar...

Devlet tutar...:1: :1: hiii hiii

iyi akşamlar canım..

Back
X