• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

afiyet olsun beni hiç birşey değilde bu acayıp yemek secen adama akşama ne pişircem derdi öldürecek

ay en sinir olduğum kişilik sağolsun benim ki ne yapsam yer çünkü yemek yapmıyom:27: yemek buldumuda hiç kaçırmıyo.benim kuzenimde vardır o huy ama gelin hep nazıynan oynar şimdi baya bi göbek yaptı

hayde horantalar diş buğdayımız hazır .....buyrun sofraya... hoşgeldin minik kayramın minik incisi...:86:

Eklentiler

• $rulo-pasta-nasil-yapilir.webp
    $rulo-pasta-nasil-yapilir.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $gül.webp
    $gül.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $kurabiye.webp
    $kurabiye.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $mercimek.webp
    $mercimek.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $poğaça.webp
    $poğaça.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $limonata.webp
    $limonata.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 23
hayde horantalar diş buğdayımız hazır .....buyrun sofraya... hoşgeldin minik kayramın minik incisi...:86:

kelebeğim inanırmısın ağlıyom şimdi sevinçten:5:ellerine sağlık ayh çok mutluyum iyiki varsınız kızlar
$www_manzara_be_-_Hareketli_cirkin_opucuk.gif

hep başkalarına yapcem bunları accuk da canlarıma yapem dedimmm.. hade afiyet olsun.... minik kayra bahane olsunn...:9:

Son düzenleme:
aneemmm bu kadar çok mu acıktınız kıss hepiciniz birden yok oldunuz.. durun accuk flockemle hevukcanımada ayırın..

Son düzenleme:
kızlar ben yemk yapmaya kalkıyom akşama burdanolursanız görüşşürük herkeşe teşekkür ediyom öptüm hepicinizi:54:

hade sana kolay gelsin swedyimm akaşama burda olma ihtimalim yüksek arada kolaçan etde iki muhabbet edek....öptüm ....:54:

Back
X