• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim de sabah uyuyasım vardı emme uyandım gene iş var diye:63:

kız benim kociş izinli 10 günn evdeee sabahın 8 buçuğunda kaldırıyo beni hadi kalk diyee koca hafta misafir vardı popom doğru dürüst yer yüzü görmedii kendisinin tuzu kuruyduu oturdu tabeee şimdide uyuyoo bende bi kere kalktımmı bi daha uyuyamam :50::50::50: bene acıyan yokkk:50::50::50:

bizde c.tesi pazar piknikteydik... yorgunluktan bayılıyorum resmen... benimkilerinde her yanını böcükler ham yapmış o kadar da off sürmüştümm... yaa sabah büyük kaşına kaşına gitti okula...
eve gelince yıkarsın istersen yıkamak iyi geliyor sanırım :6:

kız benim kociş izinli 10 günn evdeee sabahın 8 buçuğunda kaldırıyo beni hadi kalk diyee koca hafta misafir vardı popom doğru dürüst yer yüzü görmedii kendisinin tuzu kuruyduu oturdu tabeee şimdide uyuyoo bende bi kere kalktımmı bi daha uyuyamam :50::50::50: bene acıyan yokkk:50::50::50:
erkeklerin fazla evde durması iyi olmaz herşeye karışmaya başlarlar:27::27:

Bayanlar ev oturmasında hissettim kendimi:52:

Tek tek sorulurya 10-15dk nasılsın iyimisin... sen nasılsın iyimisin..Ortam kalabalık olunca 2 sayfa nasılsın dedik :60: :52:

Bayanlar ev oturmasında hissettim kendimi:52:

Tek tek sorulurya 10-15dk nasılsın iyimisin... sen nasılsın iyimisin..Ortam kalabalık olunca 2 sayfa nasılsın dedik :60: :52:
aynen caım yav:27::27::27: floke görünmedi nasıl olduki....

bende netten yazlık elbise bakıyorum elbiseler çok kısa yada dekoltesi çok açık bulamadım doğru düzgün bir şey ...:27::27::27:

siz netten alışveriş yapıyomusunuz kızlar...

Back
X