flocke iyi ki yoktun dün o konuda, bizi sabah 4 e kadar bilgisayar başına dikti. Konuyu anlatmışlar özetle, aynen bu şekilde oldu, şok olduk birden delirdi saldırdı bize, orada iki arkadaş ona gereken cevabı verdi şimdi banlandılar onun yüzünden, onlara diyor ki siz aynı kişisiniz iki üyelik almışsınız, biz de onları tanıyoruz uzun süredir bu forumdalar dedik, bize hepiniz aynı kişisiniz sizi şikayet edicem, oyun oynuyorsunuz site sizi parayla tutmuş bana saldırıyorsunuz, sizi dava edicem, kocam fabrikatör param var avukatımı arıcam sabah sizi mahkemeye dikicem falan dedi. Tabi bunun arasında o kadar küfür, argo, hakaret inanamazsın, ya psikolojisi bozuktu ya bizimle dalga geçti, çünkü söyledikleri o kadar anlamsız mantıksız ki, aklı başında olan kimse öyle konuşmaz. Sabah ta ceza aldı zaten ama olan bizim kızlara oldu onlar da banlandı, konu da silindi, iyi ki de silinmiş o konunun forumda olması insanın ruh sağlığını bozar merak edip okuyan olursa. Bu arada konuya 30 kişi yazıyor o tek başına cevap veriyor, sonra da diyor ki siz hepiniz aynı kişisiniz bana oyun oynanıyor, ben bir kez arkadaşlar cevap yazmayalım kötü içeriğe basalım sabah banlanır dedim, bana diyor ki insan kendine arkadaşlar der mi. İşte bu cümle bile ne kadar dengesiz olduğunu gösteriyor, ama onu kaale alıp cevap veren bizde kabahat. Bu arada ona cevap verenlerin içinde ban yemeyen bir iki kişiden biri benim, banlansaydım çok üzülürdüm çünkü her zaman dikkat ederim yazdıklarıma kimseyi kırmak üzmek istemem dikkat ederim normalde dün dayanamadım.