güzellik sırların varsa anlatsana biraz ben çok meraklıyımdır maskelere ayrıca tırnak çalışmanı da gördüm bayıldım
hadi hadi dinliyom anlat
canim neolduysa gecen sene oldu, ben iki dogumdan sonra kiloluydum, uzun boylu oldugum icin pek belli oolmazdi, kilom 70civarlarindaydi, boyum 174, yani ele avuca tamdim... sonra ben 11 kilo verdim, ve sonra kendimi sevmeye basladim, aslinda ozel ne bi maskem var nede bi bakimim,, yuzumu artik hic kimseye dokundurtturmuyorum,, herseyi taze yiyiorum-meyva sebze, beyaz ekmek yerim, az kahve icerim, hic siyah cay icmem,bol su icerim, cola fanta hic icmem(sadece izgara yaptigimizda) alkol aliyorum ama cok pek degil artik, sigara icmem, bence sigara cok sey yapiyor.. vitamin kapsulleri kullaniyordum, balik yagi iceren, bide ben cok sevdim, sauna´ya gidiyorum infra sauna, yani icerisi 45derece falan, beni cok terlettiriyor, ve vucudum inanilmaz sekilde degisti, daha bebeksi bi puruzsuz oldu, cok cok bol bol su icerim, oda sicakliginda, kis boyunca bitkisel caylar sekersiz icerim ve cikolata manyagiyim,,, et yemegi severim,,
guzelligimin sirlari bunlar, bide insan guzel oldugunu inaninca, aynaya baktiginda gercekten farki anliyor, pozitif dusuneceksin