- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
- 358
size dün akşamı anlatayım uyuyoruz gecenin bir vakti aloooo diye bağıran bir sesle uyandım hatta yatatan zıpladım eşim açmış pencereyi alooo susturun şunu kime diyorum diye nasıl bağırıyor yatak odamın camının hizasına arka taraftadaki blogun en üstünde oturan kadınlar köpek kulübesi koymuş kangal bakıyorlar sarhoşun biri köpeği taşlamış galiba birde kpek nasıl bağıyor bizimki sesine uyanmış uyku sersemi sinirli açmış camı bağıyor baktı duyan yok daha doğrusu umursayan yok ben yatacak sanıyorum yatağın ortasına oturdum bağdaş kurdum onu izliyorum garip garip uykuluyumda ne olduğunu tam kestiremiyorum neyse eşim almış silahı gelmiş başladı camdan saydırmaya köpeğin sahibi anında balkonda dostu olduğu söylenen adamda köpeğin yanında belirdi köpeği vurduk sandı galiba ben yine ses çıkarmıyorum eşim içeri girdi yattı uyudu arkasından bende yattım uyudum sabah kalkınca olayı çözdüm akşam sanki rüya gördüm gibi geldi hiç sesim çıkmadan öylece tv izler gibi izledim ne oluyor diye yorum bile yapmadan hiç beynimi çalıştırmadan böyle bir gece oldu![]()