• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

size dün akşamı anlatayım uyuyoruz gecenin bir vakti aloooo diye bağıran bir sesle uyandım hatta yatatan zıpladım eşim açmış pencereyi alooo susturun şunu kime diyorum diye nasıl bağırıyor yatak odamın camının hizasına arka taraftadaki blogun en üstünde oturan kadınlar köpek kulübesi koymuş kangal bakıyorlar sarhoşun biri köpeği taşlamış galiba birde kpek nasıl bağıyor bizimki sesine uyanmış uyku sersemi sinirli açmış camı bağıyor baktı duyan yok daha doğrusu umursayan yok ben yatacak sanıyorum yatağın ortasına oturdum bağdaş kurdum onu izliyorum garip garip uykuluyumda ne olduğunu tam kestiremiyorum neyse eşim almış silahı gelmiş başladı camdan saydırmaya köpeğin sahibi anında balkonda dostu olduğu söylenen adamda köpeğin yanında belirdi köpeği vurduk sandı galiba ben yine ses çıkarmıyorum eşim içeri girdi yattı uyudu arkasından bende yattım uyudum sabah kalkınca olayı çözdüm akşam sanki rüya gördüm gibi geldi hiç sesim çıkmadan öylece tv izler gibi izledim ne oluyor diye yorum bile yapmadan hiç beynimi çalıştırmadan böyle bir gece oldu :27::27::27::27:

:53::53::53::53::53::53:nası yaniiiii

ya benim kk da sadece cevap yaz kısmında değişiklik var başkada bi değişiklik yok nasılk değişiklik var sizde bende niye yokkk yaaa anlamıyom kaç gündür herkes bi değişiklikten bahsedip gidiyorrr:95::95:

böyle garip bişiy kepelek

geçenlerde biri de bana öyle söylemişti. ben de "bende tanıyorum ne olacak" demiştim. Zaten birgün kovulursam hep şu patavatsız çenem yüzünden olacak:1:

ben çok duyuyorumda bu adam dün oy verdi bugün iş istiyor işi olmayıncada taze taze sayıyor işte dün ben olmasaydım oyum olmasaydı sen burada oturamazdın dedi bana :27::27::27:

yaw birde istediği şey alakasız bişiy

ben çok duyuyorumda bu adam dün oy verdi bugün iş istiyor işi olmayıncada taze taze sayıyor işte dün ben olmasaydım oyum olmasaydı sen burada oturamazdın dedi bana :27::27::27:

benimkide gerçekten başkanı tanıyordu (dıdısının dısısı gibi bir akrabalık vardı yengesinin halasının oğlu gibi bişeydi herhalde)
domates suratla yanından çıktıydım başkanın:1:

niye kı belediye başkanımısın sen yoksam onun oyuyla orda oturuyon ne alaka yanii ????

ya benim kk da sadece cevap yaz kısmında değişiklik var başkada bi değişiklik yok nasılk değişiklik var sizde bende niye yokkk yaaa anlamıyom kaç gündür herkes bi değişiklikten bahsedip gidiyorrr:95::95:

soruma cevap bekliyorum halaaaa yoksa yoksa siz beni duymuyonuzmuuu???:14::14::14:

hayırdır burcummm nolduki????:70:
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak

Back
X