• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

benimkide gerçekten başkanı tanıyordu (dıdısının dısısı gibi bir akrabalık vardı yengesinin halasının oğlu gibi bişeydi herhalde)
domates suratla yanından çıktıydım başkanın:1:

bizimki tanıdığı yok yersen tanısada adamın yanna zor girer karısı bile zor görüyor adamı etrafı etten duvar güvenlikten

hakikatten şikayet etmiş hee vayy...

niye kı belediye başkanımısın sen yoksam onun oyuyla orda oturuyon ne alaka yanii ????

kepelek onlarınverdiği vergilerle vergi vermeseler ben ne yaparım açlıktan ölürüm :27::27:

biz abimler yüzünden evdeki silahları başkalarına hediye ettiydik.

silah hediye edilirmi ruhsat yokmuydu yinede güvenip hediye edilmez

kizlarrrrr bugun sınırlı bı gun gecıyorummm:63::63::63::63::63:

neden burcu ne oldu özel gün öncesimi

soruma cevap bekliyorum halaaaa yoksa yoksa siz beni duymuyonuzmuuu???:14::14::14:

var birşeyde çözemedim henüz

2007 den beri bir grup arkadaş ortamında tanıştığım biri var. ilk zamanlardan beri bana karşı davranışı hep farklıydı. gruptan başka bir kız hmencecik durumu fark etmişti. bende anlamamazlıktan gelip ilgisini başka yöne kaydırmaya çalışıyordum. sevgilisine ne kadar yakıştığından falan bahsediyordum. ayrıldıklarında benim teselli etmemi istediğinde başka bir kız arkadaş bulmuştum ona.(biraz rezil bir durum ama başka çarem kalmamıştı) şimdi tavrından dolayı 2 haftadır tüm grup arkadaşlarım durumu anlamış. sıkıntılarımın bir çocğuna şahit ve evlenmek neden istemediğimi korkularımın gereksiz olduğundan vs bahsediyordu 2 ay boyunca biraz önce 3 gündür mesaj atmamasının nedennini yoğunluktan olduğunu söyledi. bende kardeşlerimizin yokluğunu hemen fark ediyoruz anlamıştım işin olduğunu dedim.duruma bağlı dedi.anlamadım dedim. sinirlendi işim var çıkmam gerek dedi ve gitti.

ona karşı nasıl davranmam gerekiyor? Üzmek istemiyorum ama arkadaşlıktan öteyede gitmek istemiyorum.

Son düzenleme:
aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak

başka sponsor bul burcu kendini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşımı bu hareketler ancak ona yakışır zaten nasıl biri olduğu aşikar :63::63:

av merakı var bizimkinde tüfek filan dizmiş hepsini hangi birini saklayım vurmaz kimseyi dikkatlidirde öfkeli oldumu bilmiyorum mapus yolları gözlemekte mi var kaderimde enemmmm
geçmiş olsun mandalinam allah beterinden korusun saklasın..

2007 den beri bir grup arkadaş ortamında tanıştığım biri var. ilk zamanlardan beri bana karşı davranışı hep farklıydı. gruptan başka bir kız hmencecik durumu fark etmişti. bende anlamamazlıktan gelip ilgisini başka yöne kaydırmaya çalışıyordum. sevgilisine ne kadar yakıştığından falan bahsediyordum. ayrıldıklarında benim teselli etmemi istediğinde başka bir kız arkadaş bulmuştum ona.(biraz rezil bir durum ama başka çarem kalmamıştı) şimdi tavrından dolayı 2 haftadır tüm grup arkadaşlarım durumu anlamış. sıkıntılarımın bir çocğuna şahit ve evlenmek neden istemediğimi korkularımın gereksiz olduğundan vs bahsediyordu 2 ay boyunca biraz önce 3 gündür mesaj atmamasının nedennini yoğunluktan olduğunu söyledi. bende kardeşlerimizin yokluğunu hemen fark ediyoruz anlamıştım işin olduğunu dedim.duruma bağlı dedi.anlamadım dedim. sinirlendi işim var çıkmam gerek dedi ve gitti.

ona karşı nasıl davranmam gerekiyor? Üzmek istemiyorum ama arkadaşlıktan öteyede gitmek istemiyorum.

yarısından fazlasını anlladıysam zenci olayım

kırmızı kasketli beni yanlız bırakmadığın için mapusta teşekkür edrim sanada...

aman nolcak sponsorlardan bırı canımı sıktı telefonda söz verıyor destek verecgıne okey dıyor ve gunlerce attığım maillere cvp vermıyor bugun bı mail daha atıyorum sözlu olarak tamam dedığı bı ıse yapmıycam dıyor ben sıze yazılı bısey vermedım teyıt almak senın işin diye bı cvp geliyor bana bende sınırlendım sozune guvendık hata mı ettık teyıt almak benım işimse cvp vermek de senın işin yazdım geri dönüş bekliyorum bakalım ortam daha nekader kızıscak

iş ortamı daha zor tabii ama söz veripte tutmayanlara gıcık oluyorummm benimde başıma bunun gibi birşey gelmişti söz verip yapmamıştı ve ben sonra 3 sene onun ceremesini çektim şimdi kimseye güvenipte başkasına söz vermiyorumm... bizde söz verildimi ölümden başka geri dönüşü yoktur ama malesef herkes için aynı şey söz konusu olmuyor burcumm...

kepelek onlarınverdiği vergilerle vergi vermeseler ben ne yaparım açlıktan ölürüm :27::27:

herkesin rızkını rabbim verir onların vergileri devede kulak hoş bu cümleyi kuran insanların vergi verdiğinden de şüpheliyim ya neyse... boşverrr insanların dilinin kemiği yok tutmayı da kendileri bilmiyolar...

iş ortamı daha zor tabii ama söz veripte tutmayanlara gıcık oluyorummm benimde başıma bunun gibi birşey gelmişti söz verip yapmamıştı ve ben sonra 3 sene onun ceremesini çektim şimdi kimseye güvenipte başkasına söz vermiyorumm... bizde söz verildimi ölümden başka geri dönüşü yoktur ama malesef herkes için aynı şey söz konusu olmuyor burcumm...

herkesin rızkını rabbim verir onların vergileri devede kulak hoş bu cümleyi kuran insanların vergi verdiğinden de şüpheliyim ya neyse... boşverrr insanların dilinin kemiği yok tutmayı da kendileri bilmiyolar...

diyim sana bahse konu şahıs prafabriklerde oturuyormuş yani ücretsiz ve yeşil kartlı ilaçlama istiyor ilaçlama yapacak yere yolluyorum burası değil o birim diyorum yanlız oradada ilaç aldırırlar bir iki lira filandır diyorum ben ameliyatlıyım alamam şöyle böyle başlıyor durum bu

hayatım benım asıl kızdığım ya sonradan bı problem çıkmıış olsa dahı ınsan bı haber verır dimi

neden şans vermiyorsun sadece şans ver onada kendine olmazsa bırakırsın belkide o bırakır sadece şans ver

beynel canım çocuk kızmakta haklı biraz adam sana niyetini taaa baştan belli etmiş sen kalkmış ona kardeşim demişsin gerçi ondada suç var ama hayırlısı bişey anlatayım sana ben eşimle radyoda tanışmıştım aramızda 4 yaş fark var ama ben radyoda en küçüktüm o zaman herkese abi abla diyordum sonra eşim bana birgün geldi bana abi deme dedi ben salak herhalde resmiyet istiyor bey demem lazım galiba diye düşünmüştüm meğerse planları varmış hain kurdun:27::27:

Son düzenleme:
yarısından fazlasını anlladıysam zenci olayım

2007den beri bu çocukla arkadaşız.
ilk tanıştığımızda sevgilisi vardı. Çok güzel biri olduğunu, çok yakıştıklarını söylüyorduk arkadaşlarla (1) benimle açık konuşmaması için.
ayrıldıklarında beni tanıştıran arkadaşla beraber ondan hoşlanan bir kızla arasını yaptık.
huysuzlukları sonucu kızla ayrıldığında arkadaşı olduğum için onu teselli etmem gerektiğini söylüyordu.
bir süre hayali yalnızlığından nasıl iyi bir sevgili olduğundan bahsedip durdu.
sonra konuştukça zaman ilerledikçe neden kendime bu kadar işkence ettiğimden, neden evlilikten bu kadar uzak durduğuma dair konuşmaya başladı.
gereksiz yere korktuğumdan, karşıma iyi insanın çıkacağına ve gereksiz yere insanları hep görmezden geldiğimden bahsetti.
Bu son tavırları yüzünden şimdi tüm grup onun bana olan hislerini öğrendi.
bugün mesajlarında da 3 gündür neden mesaj atamadığını söyledi. bende kardeşimiz dedim kızdı ve çıkıyorum dedi. Fakat cepten mesajlaşıyorduk zaten ve onu kırmakta istemiyorum nasıl davranacağım konusunda kararsız kaldım.

hayatım benım asıl kızdığım ya sonradan bı problem çıkmıış olsa dahı ınsan bı haber verır dimi

sonuna kadar haklısın canım nasıl bi ahlaktır bu anlamam hadi diyelim vazgeçtin insan haber verir karşıdakide ona göre önlemini alır...

diyim sana bahse konu şahıs prafabriklerde oturuyormuş yani ücretsiz ve yeşil kartlı ilaçlama istiyor ilaçlama yapacak yere yolluyorum burası değil o birim diyorum yanlız oradada ilaç aldırırlar bir iki lira filandır diyorum ben ameliyatlıyım alamam şöyle böyle başlıyor durum bu

herşeyibirilerine yıkmaya bayılıyoruz ne diim mandalinam allah kolaylık versin bacımm

neden şans vermiyorsun sadece şans ver onada kendine olmazsa bırakırsın belkide o bırakır sadece şans ver

mandalinama sonuna kadar katılıyorum beynelcanım bir şans ver uzun zamandır arkadaş olduğunuz için karakterinide biliyorsundur zaten bence denemekten bişey çıkmaz belki 10 sene sonra benim gibi iyiki o şansı vermişim dersin...

Back
X