• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

beni kast ediyosunuz heralde. ama ben bebeğine falan laf etmedim. eşşek kadar 15 yaşında çocuğuna adama baba dedirtmiş . o adamla tanışana kadar gayri meşrumuydu o çocukta o yaşta başkasına baba diyecek

:45:Hayır canım o kadın cripticin bebeğine hakaret etti utanmıyormusun zavallı bebeğide kullanmaya diye
Arkadaş ondan bahsediyo sanırım...:42:

lebalive:3:sanada teşekkür edrim desteğin için...:49:
Rica ederim canım o hepimize haraket etti, birbirimizi savunduk. Neyse ki geçti.

kiz, nerdesin ? gelmiyorsun, ugramiyorsun.... nasilsin ?:90:
Sağol canım iyiyim, yoğun geçti gün, haftasonu da şehir dışına çıkmıştım uğrayamadım. Bugün ilk fırsat girdim hemen de, sizin yazdıklarınızı okuyordum, bitirinceye kadar da siz çıkmışsınız.

Of ya benim kociş gelmedi uyuyamadım bende
Arkadaşım çay etmiş içtim geldim...
Siz napıyosunuz Canlar...
Geçmiş olsun canım, okudum olayları boşuna gitmişsiniz gerçi eşin görmüş oldu dedesini ama zor olmuştur o kadar yol gitmek.

beni kast ediyosunuz heralde. ama ben bebeğine falan laf etmedim. eşşek kadar 15 yaşında çocuğuna adama baba dedirtmiş . o adamla tanışana kadar gayri meşrumuydu o çocukta o yaşta başkasına baba diyecek

yok, yok, ben seni yazmadim... yaaa birisi yazmisti: bebeklerime (yada oyle bi ifade kullanmisti) sut verip gelicem diye, kadinda laf atmadi, direk soktu... bende cryptyc´e zannetmistim, ama baskasina laf sokmus kadin..

benim ki düzensiz uykudan canım sağolsun bebiş pek uyutmuyoda:emir_bebek:

su uykusuzluk cok kotu yaaaa, insan sonra sarhos gibi geziniyor... bi zamandan sonra, aman gamze bosver dedim, ve onlar uyudugunda direk bende yataga, evde o aralar ne yemek vardi, ne alisveris yapilmisti,, uykusuz yapamiyorduuum, napiiiiimmmm (benimkiler gececiydi, 3-4 defa, ben emziremedigimden sut SIKIyordum avent aleti ile, ) inanilmaz uykusuz gezerdim gun boyunca...

su uykusuzluk cok kotu yaaaa, insan sonra sarhos gibi geziniyor... bi zamandan sonra, aman gamze bosver dedim, ve onlar uyudugunda direk bende yataga, evde o aralar ne yemek vardi, ne alisveris yapilmisti,, uykusuz yapamiyorduuum, napiiiiimmmm (benimkiler gececiydi, 3-4 defa, ben emziremedigimden sut SIKIyordum avent aleti ile, ) inanilmaz uykusuz gezerdim gun boyunca...

:37::37::37::37::37::37:

sweedy bed time masaj yağını denedin mi? ben onunla çok rahat etmiştim. kızım 4 aylıktan sonra 9 da uyur sabah 4 te kalkıp bir kere mama içer sonra sabah 7 ye kadar tekrar uyurdu. ama banyosunu akşam değil akşamüstü 6 gibi yaptırıp 9 a kadar uyutmayacaksın.

sweedy bed time masaj yağını denedin mi? ben onunla çok rahat etmiştim. kızım 4 aylıktan sonra 9 da uyur sabah 4 te kalkıp bir kere mama içer sonra sabah 7 ye kadar tekrar uyurdu. ama banyosunu akşam değil akşamüstü 6 gibi yaptırıp 9 a kadar uyutmayacaksın.

yok canım denemedim de sanırım diş dıkıntısı çektiğinden uykumuz bozuldu gece 12 de yatıyoruz gece 2 3 defa su içmeye falan kakıyoruz tabi tam dalarken uyandıı için düzenimiz kaçıyo senin evladınıda Rabbim korusun canım
bugün 4 gibi eve geldik yatış o yatış boddi nezaman kalkacakta gece uykusuna ne zaman yatacak uyatmayada kıyamıyorum :emir_bebek:

Back
X