- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
sweedy'm sen napıyon horantan ne ediyo bakemmm![]()
nnapım takılıyom işte bu aralar sıkıntılı geçio yaf oğlan hasta babasıyla yatıyo şincik bende vakit bulmuşkene takılıyım didim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sweedy'm sen napıyon horantan ne ediyo bakemmm![]()
kelebaam horantamdan haber ver bakalım beni özlemeyen adımı anmayan oğluşumu merak etmeyen var mı? patroniçe nasıl?
ahh kuzumm ben de bu aralar çok yoğun giremiyom ki flockeminde abası geldiydi fırsat buldukça daldı buraya diğerleri de ii işte çalışıyolarrr hevukumda kaynanası dedeniz ölmüş demiş ama aslında dede ölmemiş akçaabata gitmişler geri gelmişler... burcumu bugün biri kızdırmış, two cum danasından bi ayrıldı sonna yine barıştııı.... beynelimmden biri hoşalnıyomuş, mandalinam boyacı ve ustalarla bide dengesiz vatandaşlarla uğraşıyo.. cryptc'm çocuk hasta olmuş kusmuş... bende böcüklerle tırmalıyoomm ...![]()
ahh kuzumm ben de bu aralar çok yoğun giremiyom ki flockeminde abası geldiydi fırsat buldukça daldı buraya diğerleri de ii işte çalışıyolarrr hevukumda kaynanası dedeniz ölmüş demiş ama aslında dede ölmemiş akçaabata gitmişler geri gelmişler... burcumu bugün biri kızdırmış, two cum danasından bi ayrıldı sonna yine barıştııı.... beynelimmden biri hoşalnıyomuş, mandalinam boyacı ve ustalarla bide dengesiz vatandaşlarla uğraşıyo.. cryptc'm çocuk hasta olmuş kusmuş... bende böcüklerle tırmalıyoomm ...![]()
iyiki çok girmemişim hhaaaa girsem tüm kk bayanlarını yazıcam herhalde...![]()
kızzzz ne ediyon ses vermiyoon geçmişi okuyon dimi gel acuk da muhabbet edek zati benimkiler bağrınıp duruyo çok değil 5 dk sonra kociş bağırmaya başlar kelebek gel şunlar abak diyee......![]()
anoooommm yiğin karışık geçmiş günler desene tuğçeme şaşırmadımflockem için ii olmuştur
hevukuma nasıl öle bi oyun oynamış ki kaynanası
ayyyyy beynelime çoookkkk sevindim rabbim gönlüne göre versinmadalinammmmmmmm kolay gele
cryptcm çok geçmiş olsunnnn
kelebammm sana da kolay gele kedicim napıyo pekim?
vir koynuna bebeleri benim yaptığım gibi eccük bakıvesin eline yapişmez ya![]()
kedicik de kocişiyle uğraşıyo bakalım onlara gitcek gibiyiz inş. rabbim izin verirse ....![]()
yapışır benimkineeee ev işlerini yapar ama iş çocuk bakmaya gelince vıınnnnnnnnnnnben de zorluyom accuk kızıyooo
![]()
ohhhh ne güzel inşşşş gidersinizz selam söle bendendegiderkeken haber virde bi kilo basdırma gönderiim
![]()
kıısss benim arkadaş gelecek pazar günü kayseriyeee bende gelem bari onunla senle tanışırdıkkk dicem ama tabiiki olmucak bişey ama varya ben sizleri tanımak çokmisterimm .. zati hevukuma didim istanbula gidersem bulcam onuuu
ayyyyy gel gel gel sende gelllllllllllllll
keşke canımm yaaa şöle yakın şehirlerde olsak dicem ki buluşakkk ölümüne geyik tükkanı olarakk
hayalim benim bu çok param oluncı hepicinize ayrı ayrı bilet yollucam 1 saatliğinede olsa bi buluşma ayarlıcam:97::118::129:
dua edeyiim o zaman rabbim sana helalindenn booooooool para versiin.......