Yaşım 29 erken değil ama bir sene oldu evleneli, akrabalar zaten yok eşimin annesi yaşlı, bekar bir kızkardeşi var, evli ablası var onun da 2 çocuğu var, onlardan hayır yok bize. Zaten bir süre sonra kreşe verebilirim ama o zamana kadar bir bakıcı bulucaz galiba, ben de erteliyorum o yüzden.
Denetmenim, doğum izni, ücretsiz izin falan dersem 8 aylığa kadar kendim bakabilirim, sonrasında bir iki ay annem baksa 10 aylık olur. Ama iş icabı geziyorum sürekli şuanda başka bir şehirdeyim mesela, 2 haftadır burdayım önümüzdeki hafta dönücem. Valla kanguru olmak çok süper olurdu iyi fikir, ben de artık çocuk olursa bir bakıcı bulup onları arabanın arkasına atıp gezerim.
Aslında eşimin ailesinin hem çocuk ne zaman yapacaksınız diyip hem de olduğu zaman bakmamalarına kızıyorum, o yüzden sert tepki veriyorum.
Geçen gün eşimin iş arkadaşlarıyla konuşuyorduk bayanlar vardı, ben de ben çocuk yapmıcam bakamam, bakacak kimse de yok falan dedim, eşim geçen gün diyor ki insanlar senin beni sevmediğini, ayrılacağını düşünüyor onların yanında öyle konuştuğun için diyor.