1 tane oğlan şimdi uyudu ismi taha bende barbunya yapıyorum akşama dizi var oda olmasa iyice sıkıcı olurdu evi süpürdüm şimd,i silicem..
allah bağışlasın canım sanada kolay gelsin akşama iş bırakma hürrem var dizi topiğine gel akşam ordayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tane oğlan şimdi uyudu ismi taha bende barbunya yapıyorum akşama dizi var oda olmasa iyice sıkıcı olurdu evi süpürdüm şimd,i silicem..
gelicem caımallah bağışlasın canım sanada kolay gelsin akşama iş bırakma hürrem var dizi topiğine gel akşam ordayız
saol tuğçemkolay gelsin bitoşumm![]()
abla abla nerdesin konusmamız lazım cabuk acilen abla
günaydın mandişim![]()
günaydınnnnn kıslarrrrrrr![]()
burada eccuk serin gibigünaydın canım
günaydın bence yağmur süper hava soğuk değil tam sırılsıklam yağmur altında dolaşılcak hava
gunaydın herkese hava kotu offfff
günaydın yaz gelmeyecek herhal bu gidişte....gunaydın herkese hava kotu offfff
gunaydın flockemm ivit yaz gelmeyecekkk bıde grıp olcam sanırsam kırgınlık var ustumde yawwwgünaydın yaz gelmeyecek herhal bu gidişte....![]()
mandalınam senı gordum pek hossun o kızıl kızıl saclarr hımmmm yannı o koltukda oturan kadın niye sana ole bakıyo annamadımmmgünaydın kızlar
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
enem burcum dikkat et kendine gari,yaz gribi kışın olandan daha ağır geçer...1-2 aspirinle önlemini al şimdiden...gunaydın flockemm ivit yaz gelmeyecekkk bıde grıp olcam sanırsam kırgınlık var ustumde yawww
yaptı demi!gene ben yokken resmini koydu demi!!!!:95:mandalınam senı gordum pek hossun o kızıl kızıl saclarr hımmmm yannı o koltukda oturan kadın niye sana ole bakıyo annamadımmm
bıde ofıste tekım bu aralr malum yaz ızınıne cıkanlar var oyusden yogunum hasta olsam ızın de alamyacgım su an kendı işimin harıcınde muhasebeye de bakıyommmenem burcum dikkat et kendine gari,yaz gribi kışın olandan daha ağır geçer...1-2 aspirinle önlemini al şimdiden...