• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

bu aralar bunalımdayım kıslar nasıl geçer bilmiom gari:27: işte yok burda tam 11 saatin 10 saatini oturarak geçiriyorum:59:

herüfüne süle ısıtsın senı eccuk yoksa woody senı yakıp ısınacam de:47:
enem o benden çok donuyo gari....dün söylendi hatta,çıkar yorganı geri diye,ben de olmas yıkadım pakladım onu,vakumlu poşete koydum kaldırdım,öldürsen çıkarmam dediydim de battaniye çekeleme savaşları yapıp durduk habire...gariptir kimse de galip gelemiyo,o battaniye daha sonna ortada toplanıp kalıyo ve her ikimizin üstü de açık oluyo...

enem o benden çok donuyo gari....dün söylendi hatta,çıkar yorganı geri diye,ben de olmas yıkadım pakladım onu,vakumlu poşete koydum kaldırdım,öldürsen çıkarmam dediydim de battaniye çekeleme savaşları yapıp durduk habire...gariptir kimse de galip gelemiyo,o battaniye daha sonna ortada toplanıp kalıyo ve her ikimizin üstü de açık oluyo...
benımkıde gece benım ustumu acıyı usuyom bende bı kenarını kıvırıp altıma sıkıstıryom garı napıyım

Back
X