• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya aklıma bişey takıldı gari,dün bi arkadaşlık listeme bakiim dediydim de,akıllıbıdık nickinde biri vardıydı yok olmuş...dedim acep arkadaşlıktan çıkardı mı,yok ööle bişey.hiç listeye girmemiş gibi görünüyo.merak ettim ve yorum yaptığı topiclere girdim,cevapları hiç yok...hani üyelik iptali olsa bile yazar bunu ui diye...bunda hiç bööle bişey yok.hatun buhar oldu uçtu.nası oldu bu?:26:

ya aklıma bişey takıldı gari,dün bi arkadaşlık listeme bakiim dediydim de,akıllıbıdık nickinde biri vardıydı yok olmuş...dedim acep arkadaşlıktan çıkardı mı,yok ööle bişey.hiç listeye girmemiş gibi görünüyo.merak ettim ve yorum yaptığı topiclere girdim,cevapları hiç yok...hani üyelik iptali olsa bile yazar bunu ui diye...bunda hiç bööle bişey yok.hatun buhar oldu uçtu.nası oldu bu?:26:
bilmemm kıııı:82:

flockem hedıye ısını ne ettın ben daha alamadım yaww
elini çabuk tut sende...4 gün kaldı gari....ben biriktirdiğim sefil rakamla, kolyemi sattım ve 200'ü buldum en azından.bi deri cüzdan alıcam.kendikininki epey bi dağıldı.pazar günü onu kahvaltıya götürcem köye ordan da izmire incez herüfüme tur organize etcem....

tuğçe,geçen ay hani ben kaybolmuştum uçurumlu bi yere denk gelmiştim ya izmirde,dağlara tepelere tırmanmadan evvel bi tabela gördüydüm 'asansör' yazıyodu...daha önce de kulağıma çalınmıştı ora ama tam nedir bilmiyom gari....bi izmirli arkadaş da bana oraya gitsenize dedi,tam soracaktım nedir orası diye laf karıştı unutuldu...annatsana hele nedir bu asansör?

elini çabuk tut sende...4 gün kaldı gari....ben biriktirdiğim sefil rakamla, kolyemi sattım ve 200'ü buldum en azından.bi deri cüzdan alıcam.kendikininki epey bi dağıldı.pazar günü onu kahvaltıya götürcem köye ordan da izmire incez herüfüme tur organize etcem....
aslında bende cuzdan dusunuyomm yanıda kemer canta felan alıp takım mı yapsam acepp

Back
X