• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

tuğçe yok hayat sen nereye kaybuldum hava kötü yine canım sıkkın... görümcemi aradım pöf....:31::31:

tuğçe hayat evleninde eb.... kini görün kızlar...:27:

ya asıl sen kayboluyosun bi girip cvp yazıp hemen gerimi çıkıyosun noldu ne konuştun görümceciğinle
ben yoruldum hayatçım insan ilşkilerinde çok yol aldım sayılmaz 30 umdan sonra biraz akıllandıysamda görümcem çok politik biri..
çevremde çok garip insan var :27:

düşünüyorum şimdi gariplikleri bekçinin hanımı vardı bu kış kendi evimizi boyattık aynı boyadan artı iki kutu iyilik yapmak için hani paylaşmak gerekir değilmi dinimizdede var ona verdim evi sobalı kirlenmişti,r diye beni aradı boyanın son kullanma tarihi geçmiş dedi biz bu kış koçtaştan aldık dedim aynı boyayla boyadık bizde dedim:44:

toplumda çok muhattab olmayıp yanlızken can ciyer kuzu sarması davrananlar..:27:

ben hi,ç söylememiştim eşime bizim çocuğumuz yokken komşunun çocuklarına dondurma almış akşam eve gelirken vermiş bir kutu içinden gelmiş demek o komşumda dondurma erimişti dedi..:27:

ben hi,ç söylememiştim eşime bizim çocuğumuz yokken komşunun çocuklarına dondurma almış akşam eve gelirken vermiş bir kutu içinden gelmiş demek o komşumda dondurma erimişti dedi..:27:

:27::27::27: Malesef bazı insanlarımız iyilik kıymeti bilmiyor cryptıcım

düşünüyorum şimdi gariplikleri bekçinin hanımı vardı bu kış kendi evimizi boyattık aynı boyadan artı iki kutu iyilik yapmak için hani paylaşmak gerekir değilmi dinimizdede var ona verdim evi sobalı kirlenmişti,r diye beni aradı boyanın son kullanma tarihi geçmiş dedi biz bu kış koçtaştan aldık dedim aynı boyayla boyadık bizde dedim:44:
çok garip yaaa
burdayım hayatcım:81::81:

kimseler yok canım sıkıldı yaaa

anladım cryptıcım eltilerle de genelde öyle oluyor dimi:27::27::27:
istisnalar vardır canım muhakkak
ama eltim beni hep kendine rakip gördü bana etmediğini bırakmadı ki mesafeli olduğum halde mesafeli olmasaydı neler olurdu kimbilir:44:
kaynım yeni evliyken eltim için idare et demişti bana ama insan içinde azarlamaya kaltı bir kaç kez sesimi çıkarmadım ama sonunda verdim cevabını..:27:

Back
X