- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
çok garip yaaa
kimseler yok canım sıkıldı yaaa
ebett yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok garip yaaa
kimseler yok canım sıkıldı yaaa
istisnalar vardır canım muhakkak
ama eltim beni hep kendine rakip gördü bana etmediğini bırakmadı ki mesafeli olduğum halde mesafeli olmasaydı neler olurdu kimbilir:44:
kaynım yeni evliyken eltim için idare et demişti bana ama insan içinde azarlamaya kaltı bir kaç kez sesimi çıkarmadım ama sonunda verdim cevabını..![]()
ne iyi olurdu tuğçem ben size kek yapardım..ebett yaakeşke hepimiz aynı yerde olsak karsılıklı çay içerdik börek kısır yerdik
![]()
o kimseye geri adım atmaz burnu kaf dağında kendi düğününde bir küsmüş rahmetli kayınvalidedme 5 sene konuşmamış ne bayramda ne seyranda..iyi etmişşin cryptıcımsonra geri adım atmıstır
![]()
ne iyi olurdu tuğçem ben size kek yapardım..
o kimseye geri adım atmaz burnu kaf dağında kendi düğününde bir küsmüş rahmetli kayınvalidedme 5 sene konuşmamış ne bayramda ne seyranda..
alt komşumu anlatıym ben 8 aylık hamileyim kapıya geldi ne zamandır merdiven silmiyorsun dedi bende düşerim diye korkuyorum daha önce bir düşük yapmıştım dedimne insanlar var yaaaaaa
alt komşumu anlatıym ben 8 aylık hamileyim kapıya geldi ne zamandır merdiven silmiyorsun dedi bende düşerim diye korkuyorum daha önce bir düşük yapmıştım dedim
dedki kendi evini temizliyorsun ya![]()
canım galiba yüzü yumuşak derler ya ben öyle biriyim sanırım ondan insanlar haddini aşabiliyor öyle düşünüyorum örn eltime birşey söylemeye çekinir insanlar hep suratı asıktır sencede ondanmı..ee yuhh yaninerden biliyormus canım, hem kendi evinden onane. aaa şok oldum 8 aylık hamile insana merdiven sildircek delirmiş bu insanlar valla
![]()
canım galiba yüzü yumuşak derler ya ben öyle biriyim sanırım ondan insanlar haddini aşabiliyor öyle düşünüyorum örn eltime birşey söylemeye çekinir insanlar hep suratı asıktır sencede ondanmı..
farkındayım canım ama değişmeye çalışmalısın inan insan çok üzülüyor böyle ...ah be cryptıcım senle aynıyız desene:97: ben de senin gibiyim bir de kolay kolay hayır diyemem insanlara işte bu bizim dezavantajımız oluyor.![]()
kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın birde doğum sezeryan yapmıştım ertesi gece eve geldik kızkardeşimle ama yer kayıyor gibiydi yorgundum birde narkoz verdiklerinden sanırım gece 24 gibi kızkardeşime dedimki ben 2 saat uyuyayım sen bebeği bekle dediki bende çok yorgunum yatıcaktım dedi eşime söyledim bende...
saol canım benim birden içimi dökme hissi geldi banaolur mu canım öyle şey anlat rahatlarsınişte biz olsak öyle yapmayız sen de benim gibi fedakarsın bence cryptıcım biz bundan iyi niyetimizden kaybediyoruz hep
![]()
farkındayım canım ama değişmeye çalışmalısın inan insan çok üzülüyor böyle ...
saol canım benim birden içimi dökme hissi geldi bana![]()
evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..değiştirmek istiom ama yapımı değiştiremıyorum ki canım rahatsız oluyorum bir insana hayır deyince![]()
biz iyiyiz sen nasılsın hoş geldin ben yazıyorum tuğçem dinliyo sağolsun..Slm kızlar . Nasılsınız?