• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

tuğçem dostlukta bile tek taraflı fedakarlık olmaamalı bence manevi açıdan diyorum...

evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..

haklısın cryptıcım,deniycem bende bakalım inşallah başarırım:61:

doğru söyluyorsun bitanem. o zman da seni hep kullanıyorlar ysşsdım ben bunu çok:31:
canım bu insan psikolojisinde oluşuyor sanırım nasıl olsa yapar diye düşünüyorlar benim bebeğim olmuyordu kayınvalideme yardım ederdim biz temiz evde oturuyoruz temiz banyo temiz mutfak o yaşlı pis yerde oturmasın diye düşünürdüm sonra görümcem iki çocuğu var banada yardım et dedi bir iki kez onada yardım ettim darılmasın diye sonra görümcemin kayınvalidesi yaşlı yürüyemiyor pek o banada yardım et demeye başladı yuh artık dedim şimdi etmiyorum kimseye yardım kayınvalidemde rahmetli oldu zaten..

aslen gerçeyi demek ama aşlen duymadım..

kiz cryptic senin yazindan alinti:

evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..

ne demek bu kelime?

ne demek bu kelime?

ailen hayatım o yazım yanlısı olmus:27:

ne demek bu kelime?

ailenle yaşıyorsun

Back
X