• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebüğüm nasılsın:3:canım ben fazla giremedimki pazar günü akşam üstü dışarı çıktık eve gel oğlanı uyuttum eşim şimdi yattı siz nasıl geçirdiniz pazar gününüzü..

emin ol canım hepsi geçecek geçerken zorluyor biliyorum ama birbirinize daha bir bağlanıyorsunuz kıymetinizi daha iyi biliyorsunuz rabbim evladının anneli babalı sağlıklı şekilde büyümesini nasip etsinn ben şimdi babamı öyle çok özlüyorum kii keşke uzakta olsa ama sağ olsa diyorummm..

birde mutlaka bir iki tane babasına mektup yazdır babasıda ona yazsın ben hala o mektupları saklıyorumm arada okumak çok iyi geliyor..
kelebek ağlatıcaksın bizi:2:

anne olduğun o kadar belli oluyor ki yazdıklarından :16:

evveeettt iki tene böcüğüm var benimde rabbim bağışlsın yani canım anlıyacağın ben iki asker yolu daha bekliyeceğiimmm..:72::72::72:

kelebüğüm nasılsın:3:canım ben fazla giremedimki pazar günü akşam üstü dışarı çıktık eve gel oğlanı uyuttum eşim şimdi yattı siz nasıl geçirdiniz pazar gününüzü..

iiyim canım ne olsun bizde kardeşime gittik salı günü dün geldikk...:10: ...

canım kuşadası istiyorum . orda aqua parklar var ya daha eğlenceli geçer heralde. hatta pansiyon bile olabilir artık çünkü aqua da bulamadım yer o tarihlerde. hem böylelikle otele de tıkılıp kalmamış oluruz.
altınoluğa gelin isterseniz size yer ayarlar eşim emlakçı her şey var burada......burada dert topiğine bir kız konu açmış ağda yaptırdım bir dövülmediğim kaldı diye..:27:

bende gitmiştim ağda için bayan kuaförüydü bacağım morardıki öyle hemen morarmaz cildim kumral olduğumdan kadın deddeki bu öncedende vardı:44::53:

altınoluğa gelin isterseniz size yer ayarlar eşim emlakçı her şey var burada......burada dert topiğine bir kız konu açmış ağda yaptırdım bir dövülmediğim kaldı diye..:27:

canım geçen yıl altınoluktaydık. arkadaşlarla ev tutmuştuk. kuşadası istememin bir sebebi de balayımızı da orda geçirmiştik. ikinci balayı gibi olsun istiyorum:emir_bebek:

allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin eşim biraz benden büyük yaşça ama daha genç gösteriri bugün öğleye kadar evdeydi herşeye karıştı saolsun:27:

bende gitmiştim ağda için bayan kuaförüydü bacağım morardıki öyle hemen morarmaz cildim kumral olduğumdan kadın deddeki bu öncedende vardı:44::53:

sen bi daha o kuaförün semtinden geçme derim ben...

ben güzellik salonuna gidiyorum hem daha hijyenik hem daha saygılılar...

canım geçen yıl altınoluktaydık. arkadaşlarla ev tutmuştuk. kuşadası istememin bir sebebi de balayımızı da orda geçirmiştik. ikinci balayı gibi olsun istiyorum:emir_bebek:
neresindeydiniz canım altınoluğun biz çarşıya yakın yağcılar dayız..

aynısını yaşadım arkadaşım. dayak yemiş gibi çıktım kuaförden! ama iyi de oldu bir yandan. eşimi azıcık(!) ajitasyonla ikna ettim epilasyona gitmek için:65:

allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin eşim biraz benden büyük yaşça ama daha genç gösteriri bugün öğleye kadar evdeydi herşeye karıştı saolsun:27:

aman cryptc can ne olcek benimki devamlı karışıyor maceralarımız için bknz ilginç diyologlarımız...:10:

ağlama kızz rabbim ağlatmasın bende minicikin kuzusunun yaşadıklarını yaşadığım için paylaşıyorum fikirlerimi onunla ne yapalım bizde babamla ahirette buluşacağız inş.. :16:
nurlar içinde yatsın canım baban mekanı cennet olsun benim babamla çok iyi anılarım yok onedenle senin hissettiklerini hissedemiyorum..:70:

aman cryptc can ne olcek benimki devamlı karışıyor maceralarımız için bknz ilginç diyologlarımız...:10:
bizim diyologlarımızdan film olur trajı komik ...topik açabilirim bu konu ile ilgili.:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
nörek iidr hevukcum sen nörüyon bakem ohhhh ne güsel inş bi daha heç kirlenmez temizlediğin yerler darısı bana
Yorgunum nöriyim elllerim yandı çamaşırsuyundan acıdan uyuyamadım kalktım Baya kirlenmiş evim ya :9: Temizlerken anladım ay keşke öyle olsa titizleniyorum kirlenmesin diye 2 gündürde misafirim vardı onada iş yaptırdım ohh heryer miss oldu halılarımda geldimi tamam :21:
kiz,,,,,, sen nerdesin bakiiiim :4: ?

Temizlik yapıyodum anacım hep nette otur otur ev fena olmuştu. Aşk olsun insan gelir bi yardım eder bide kızıyon bana :19::9:

Back
X