Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kelebek ağlatıcaksın bizi:2:emin ol canım hepsi geçecek geçerken zorluyor biliyorum ama birbirinize daha bir bağlanıyorsunuz kıymetinizi daha iyi biliyorsunuz rabbim evladının anneli babalı sağlıklı şekilde büyümesini nasip etsinn ben şimdi babamı öyle çok özlüyorum kii keşke uzakta olsa ama sağ olsa diyorummm..
birde mutlaka bir iki tane babasına mektup yazdır babasıda ona yazsın ben hala o mektupları saklıyorumm arada okumak çok iyi geliyor..
anne olduğun o kadar belli oluyor ki yazdıklarından![]()
kelebüğüm nasılsıncanım ben fazla giremedimki pazar günü akşam üstü dışarı çıktık eve gel oğlanı uyuttum eşim şimdi yattı siz nasıl geçirdiniz pazar gününüzü..
altınoluğa gelin isterseniz size yer ayarlar eşim emlakçı her şey var burada......burada dert topiğine bir kız konu açmış ağda yaptırdım bir dövülmediğim kaldı diye..canım kuşadası istiyorum . orda aqua parklar var ya daha eğlenceli geçer heralde. hatta pansiyon bile olabilir artık çünkü aqua da bulamadım yer o tarihlerde. hem böylelikle otele de tıkılıp kalmamış oluruz.
kelebek ağlatıcaksın bizi:2:
altınoluğa gelin isterseniz size yer ayarlar eşim emlakçı her şey var burada......burada dert topiğine bir kız konu açmış ağda yaptırdım bir dövülmediğim kaldı diye..![]()
bende gitmiştim ağda için bayan kuaförüydü bacağım morardıki öyle hemen morarmaz cildim kumral olduğumdan kadın deddeki bu öncedende vardı:44:![]()
neresindeydiniz canım altınoluğun biz çarşıya yakın yağcılar dayız..canım geçen yıl altınoluktaydık. arkadaşlarla ev tutmuştuk. kuşadası istememin bir sebebi de balayımızı da orda geçirmiştik. ikinci balayı gibi olsun istiyorum![]()
canım kızımı bırakacak yer çokta bırakmam. onun benden bile daha çok ihtiyacı var babasıyla zaman geçirmeye. eşim gidecek geçirdiğimiz zamanları 1500 kere dinlicem benim bücürden :)
bende gitmiştim ağda için bayan kuaförüydü bacağım morardıki öyle hemen morarmaz cildim kumral olduğumdan kadın deddeki bu öncedende vardı:44:![]()
allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin eşim biraz benden büyük yaşça ama daha genç gösteriri bugün öğleye kadar evdeydi herşeye karıştı saolsun![]()
nurlar içinde yatsın canım baban mekanı cennet olsun benim babamla çok iyi anılarım yok onedenle senin hissettiklerini hissedemiyorum..ağlama kızz rabbim ağlatmasın bende minicikin kuzusunun yaşadıklarını yaşadığım için paylaşıyorum fikirlerimi onunla ne yapalım bizde babamla ahirette buluşacağız inş..![]()
neresindeydiniz canım altınoluğun biz çarşıya yakın yağcılar dayız..
bizim diyologlarımızdan film olur trajı komik ...topik açabilirim bu konu ile ilgili.aman cryptc can ne olcek benimki devamlı karışıyor maceralarımız için bknz ilginç diyologlarımız...![]()
keşke görüşebilseydik o zaman ne iyi olurdu.. çok yakınmışız...canım açıkçası tam yerini bilmiyorum ama çarşıya çok yakındık bizde.
Yorgunum nöriyim elllerim yandı çamaşırsuyundan acıdan uyuyamadım kalktım Baya kirlenmiş evim yanörek iidr hevukcum sen nörüyon bakem ohhhh ne güsel inş bi daha heç kirlenmez temizlediğin yerler darısı bana
kiz,,,,,, sen nerdesin bakiiiim?
bizim diyologlarımızdan film olur trajı komik ...topik açabilir bu konu ile ilgili.![]()