• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaz için kendinize kıyafet falan aldınızmı kızlar...

Henüz almadım ben ama iyi bir alışveriş yamam lazım kociş paramı verdi
convers aldım bide kap
Çok para lazım bana çoook bide kolay kolay beğenemiyorum ben
Elim boş dönüyorum genelde yine çıkıp turlıycam inşallah bulurum güzel şeyler
Genelde armineden alıyorum hep elbidse etek olmuyo bana zayıf oldugum için
Gömlekte aldım polodan 2 tane 36 beden büyük oldu O yüzden alamıyorum bişey
Sen aldınmı..?

Kızlar kilo almanın yollarını söylesenize bana ya bilen varsa
36 beden büyük oluyo 27 kot büyük yolda çekiştire çekiştire yürüyorum eteklerim hep kenardan pensli
Düşüyolar aşşağıya
Alışverişe gidip ağlayarak geri dönüyorum hiç birşey hoş durmuyo üzerimde :50:

yaz için bir gömlek aldım diz kapağında kolu olan gömlek giymeyi seviyorum resmini koyarım ama ilgilenmiyorsunuzki:4:4 tane tişört aldım zaman içinde tabii bir tanede pantolon..okadar.. aslında elbiseye heves ettim ama ya göğüs dekoltesi açık yada boyu çok kısa şöyle orta yollu bir şey bulamadım aslında bu sene elbise ve etek moda...

36 beden büyük oluyo 27 kot büyük yolda çekiştire çekiştire yürüyorum eteklerim hep kenardan pensli
Düşüyolar aşşağıya
şu an 27 bana biraz bol geliyo 26 almak istemiyorum biraz kilo alsam içine giremiycem...:27:

resmımı koymadan oncede beyaz tenlı ve sarı saclı oldugumu konusuyoduk sen kaçırmıssın osaman yafrum

Akılmda kalmamıştır çok unutuyorum Burcumm
Sarı çok yakışmış benim kaşlarım koyu kahve saçlarım açık kahve sarı olmuyo
Külü sarı güzel duruyo...

Düşüyolar aşşağıya

kolayı var 34 beden al ben ole yapıyom pantolunda 25 ve 26 alabilirsin benım genelde 26 dır

Düşüyolar aşşağıya

arkadaşım merhaba, aktarlarda kilo almak için bi sürü karışımlar var hiç gittin mi ? yada bu zaman kadar kilo almak için neler denedin?
en güzeli doktor kontrolünde kilo almak sağlıklı bi şekilde.

kolayı var 34 beden al ben ole yapıyom pantolunda 25 ve 26 alabilirsin benım genelde 26 dır
burcu çocuğun varmı hani zayıfsın ya kilonu muhafaza edebiliyormusun bende pantolon almaya çekiniyorum kilo alırsam diye....

Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo
arkadaşım merhaba, aktarlarda kilo almak için bi sürü karışımlar var hiç gittin mi ? yada bu zaman kadar kilo almak için neler denedin?
en güzeli doktor kontrolünde kilo almak sağlıklı bi şekilde.

Gittim canım normal kilon aşırı zayıf değilsin dedi Aktardan karışım hazırlattırdım 150 liraya hem kansızlık hem kilo için 49 dan 45 düştüm aksine boyum 170
Bebe büsküvisini deniycem birazdan alışverişe gidicem belki faydası olur Alamıyorum kilo yemek yiyemiyorum hiç miğdem bulanıyo...

Back
X