avatarı yanılttı demi?aynı hataya ben mandalinada düşmüştüm gari...![]()
Evet yanıltmış basbaya taş gibi hatun bu ayol..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avatarı yanılttı demi?aynı hataya ben mandalinada düşmüştüm gari...![]()
Evet yanıltmış basbaya taş gibi hatun bu ayol..
Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo
Gittim canım normal kilon aşırı zayıf değilsin dedi Aktardan karışım hazırlattırdım 150 liraya hem kansızlık hem kilo için 49 dan 45 düştüm aksine boyum 170
Bebe büsküvisini deniycem birazdan alışverişe gidicem belki faydası olur Alamıyorum kilo yemek yiyemiyorum hiç miğdem bulanıyo...
two gitti ellere yanarım yanarım bir kardeşim yok olaydıda alaydım diye
Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo
Gittim canım normal kilon aşırı zayıf değilsin dedi Aktardan karışım hazırlattırdım 150 liraya hem kansızlık hem kilo için 49 dan 45 düştüm aksine boyum 170
Bebe büsküvisini deniycem birazdan alışverişe gidicem belki faydası olur Alamıyorum kilo yemek yiyemiyorum hiç miğdem bulanıyo...
boyumuzda aynıymıs kısssYa tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo
yok hayatım evlenelı bugun 1 yıl oldu daha pantolunu buyuk alırsan kılo alırsın asıl kucuk aldığında kendını kontrol edebılırsınburcu çocuğun varmı hani zayıfsın ya kilonu muhafaza edebiliyormusun bende pantolon almaya çekiniyorum kilo alırsam diye....
twochem bırak su danayı bak bız senı layık gormuyosssss daha ıyılerını bulacaz bu senın kıymetını bilmezzzzzzzzzzzzz
akşama yemege gidicez canım sağol darısı senın basına kuzumnice mutlu senelere burcum. kutlama yapcanız mı bakem![]()
twochem bırak su danayı bak bız senı layık gormuyosssss daha ıyılerını bulacaz bu senın kıymetını bilmezzzzzzzzzzzzz
akşama yemege gidicez canım sağol darısı senın basına kuzum
canım yeni evliyken 48 kiloydum boyum 160 sonra 76 lara çıktım şimdi zayıfladım diyetle 49-50 gibiyim bir pantolona dünya para verip kısa süre sonra giyemeyince kötü oluyor..yok hayatım evlenelı bugun 1 yıl oldu daha pantolunu buyuk alırsan kılo alırsın asıl kucuk aldığında kendını kontrol edebılırsın
hangi siteden verdin sipariş mandalina hangi parfüm...doğum günümü burcu eşinin ne almıştın sen kaçırdım onu flockede eşinin doğum gününü kutlayacaktı o ne yaptı ne altı benimkininde yaklaşıyor parfüm ısmarladım hafta içine denk geliyor dışarda yemek yeriz herhalde
cnm yemek yemeyip miden bulanıyorsa yemeklerden bence önce mutlaka doktora gitmelisin :26:
akşama yemege gidicez canım sağol darısı senın basına kuzum
hangi siteden verdin sipariş mandalina hangi parfüm...