• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo

Gittim canım normal kilon aşırı zayıf değilsin dedi Aktardan karışım hazırlattırdım 150 liraya hem kansızlık hem kilo için 49 dan 45 düştüm aksine boyum 170
Bebe büsküvisini deniycem birazdan alışverişe gidicem belki faydası olur Alamıyorum kilo yemek yiyemiyorum hiç miğdem bulanıyo...

cnm yemek yemeyip miden bulanıyorsa yemeklerden bence önce mutlaka doktora gitmelisin :26:

Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyo

Gittim canım normal kilon aşırı zayıf değilsin dedi Aktardan karışım hazırlattırdım 150 liraya hem kansızlık hem kilo için 49 dan 45 düştüm aksine boyum 170
Bebe büsküvisini deniycem birazdan alışverişe gidicem belki faydası olur Alamıyorum kilo yemek yiyemiyorum hiç miğdem bulanıyo...

hiç alma boşver cuma günü tahlil oldum şeker fırlamış herşey yasaklandı çok yemekte sakıncalı

boyumuzda aynıymıs kısss

doğum günümü burcu eşinin ne almıştın sen kaçırdım onu flockede eşinin doğum gününü kutlayacaktı o ne yaptı ne altı benimkininde yaklaşıyor parfüm ısmarladım hafta içine denk geliyor dışarda yemek yeriz herhalde

yok hayatım evlenelı bugun 1 yıl oldu daha pantolunu buyuk alırsan kılo alırsın asıl kucuk aldığında kendını kontrol edebılırsın
canım yeni evliyken 48 kiloydum boyum 160 sonra 76 lara çıktım şimdi zayıfladım diyetle 49-50 gibiyim bir pantolona dünya para verip kısa süre sonra giyemeyince kötü oluyor..

doğum günümü burcu eşinin ne almıştın sen kaçırdım onu flockede eşinin doğum gününü kutlayacaktı o ne yaptı ne altı benimkininde yaklaşıyor parfüm ısmarladım hafta içine denk geliyor dışarda yemek yeriz herhalde
hangi siteden verdin sipariş mandalina hangi parfüm...

cnm yemek yemeyip miden bulanıyorsa yemeklerden bence önce mutlaka doktora gitmelisin :26:

Hazırlıyorum bakarken midem bulanıyo başkasıda hazırlasa öyle eşim zorla yedirmeye çalıştı bana
Çıktı yediklerimde diyetisyenemi gitsem dahiliyeye gitmiştim diyetisyende çok masraflı ama ya önce dahiliye sonra 250 liralık tahlil sonra diyetisyen rendevusu
o nedenle gitmedim dahiliyede sadece kanıma baktı kanım düşük çıktı ondandır dedi
Ben çok halsizim zayıflığımın yanıısıra bi yol bulucam artık teşekkür ederim ilgin için...

Back
X