• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

hımmmmm ne güzel benimkide saati gelmeden uyumaszki şincik temzlik işi nankör yaf perşembe misafirim gelcek diye ortalığa kalktım yoksa temzilk nedense gözümde büyüyo bide benim herüf mutfqk halısına süt dökmüş ondan yıkadım banyoda bide ilk defa kendi başıma halı yıkadım çok zormuş hep makinayla yıkardımda zor olmazdı

hımmmmm ne güzel benimkide saati gelmeden uyumaszki şincik temzlik işi nankör yaf perşembe misafirim gelcek diye ortalığa kalktım yoksa temzilk nedense gözümde büyüyo bide benim herüf mutfqk halısına süt dökmüş ondan yıkadım banyoda bide ilk defa kendi başıma halı yıkadım çok zormuş hep makinayla yıkardımda zor olmazdı

halı yıkamak ölüm ya . bende yeni evlendiğimde kalkışmıştım bi kere. yıkamak bişey değil de onu ıslakken kaldırmak mesele. belimi zorlamışım çok günlerce yattım ondan sonra

eşimin nereye gideceği bugünde belli olmadı . salladıkça sallıyorlar. bugün de yarın söylicez demişler.
offfff çok zor desene:18:
halı yıkamak ölüm ya . bende yeni evlendiğimde kalkışmıştım bi kere. yıkamak bişey değil de onu ıslakken kaldırmak mesele. belimi zorlamışım çok günlerce yattım ondan sonra

evet eşek ölüsü gibi oluyo sızsın diye banyoya koydum nasıl kaldırdım ama bilmiyom yarında balkona koyucam kurur inş

sali sallanir :111:yarinda nereye gidecegi belli olmaz (kemal sunalin bi filmi aklima geldi). sikma canini seker, esin geliyor, hazirlik yap, :118:

yapmaya çalışıyorum canım. bugün benden içli köfte istedi. ne anlarsam ben içli köfteden. yapmaya çalıştım ama içli köftemi oldu dışlı köftemi bilmiyorum artık :9: gelince bakıcaz :1:

icli disli kofte :56: kiiiii, yolla bi tabak bizede ,Allah kavusstursun

gönderiiimm. bi bakıyomuşsun süper oluyomuşşş. sonra hep ister mi ki? çok zahmetli işmiş yaa. yarın da mantı yapıp buzluğa atıcam o gelince yemek derdim olmasın diye öyle buzluğa atılabilecek şeyler yapıyorum.

gönderiiimm. bi bakıyomuşsun süper oluyomuşşş. sonra hep ister mi ki? çok zahmetli işmiş yaa. yarın da mantı yapıp buzluğa atıcam o gelince yemek derdim olmasın diye öyle buzluğa atılabilecek şeyler yapıyorum.

offffff, ev mantisi , bayilirimmmmmm, valla bana sucuk ekmek versende yeter, bide pastirma, yaninda cay.. offf offf
:95:

tatlım sen günlerdir sucuk ekmek sayıklıyosun kıyamam ya. yok mu oralarda?

var canim var, burada kasap´ta var .. ama neyazik ki o kokusmus sucuklari bile domuzdan yapilmis :120: haftaya pazartesi baskennte gidiyorum, orada turkler var kebab satiyorlar,, ve onlara soracam, bakim sucuk var mi diye.... gecen lahmacun yapmislardi,,, israrim uzerine... ama oda tuzszdu, ama yinede bi kac dakikalagina dondum memlekete,, ayranda iyi geldi,, offffffff :16:

var canim var, burada kasap´ta var .. ama neyazik ki o kokusmus sucuklari bile domuzdan yapilmis :120: haftaya pazartesi baskennte gidiyorum, orada turkler var kebab satiyorlar,, ve onlara soracam, bakim sucuk var mi diye.... gecen lahmacun yapmislardi,,, israrim uzerine... ama oda tuzszdu, ama yinede bi kac dakikalagina dondum memlekete,, ayranda iyi geldi,, offffffff :16:

bende onu dicektim işte. türk kasaplara yaptır dolabına koy bişey olmaz buzlukta.

bende onu dicektim işte. türk kasaplara yaptır dolabına koy bişey olmaz buzlukta.

bana en yakin turk kasabi, bakkali, cakkali, marketi, pazari vs. 250km uzaklikta sadece tek yon, viyana uzak bana sekerummm :43: oraya gdip gelmek insana iskence... gerci baskente 70-80km uzaklikta viyana, ama o zamanda seminerlerim var, ben cikana kadar is yerinden her yer kapanir viyana´da ,,offffff, :37: ben pazartesi ama lahmacun yiyeyim,, ben bi ara evde lahmacun yapiyordum, ve harika oluyor,, gercekten tavada, super , super..

170boyunda, ve 49 kilo,, kiz sen cok zayifsin, yada evde ki tarti mi yanlis tartiyorr :27:

Öyle ümid ederek kendimi sevindiriyorum ama başka yerde tartılıncada öyle çıkıyo :26:
Ben siye sucuk gönderim gııııı postaneye versem alırlarmıki acep kokuyo ya Sorimmi?
2 3 tane kangal gönderirim...Bende hiç sevmem sucuğu evime evlendim evleneli 4 kere alınmıştır en fazla...

Back
X