• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

biz küçükken kitap alırdık ilk okul orta okul ..şimdiki gençler hep bilgisayara özeniyo üzücü...

hemde askere gitmesine birkaç gün kala gitmiştik... onu askere yollayıncada kardeşimi sürüklemiştim sinemaya tek başıma gitmeyi sevmemm de ...
bende genç kızken giderdim kızkardeşimle evlendikten sonra cd den izliyoruz evde artık...

ya ben kullanıcı adımı değiştirmk istiyorum editöre msj attım ama cvp gelmedi hala değiştiremiyormuyum ki acaba ???

acının sütü
Filmin orjinal adı:La teta asustada/The Milk of Sorrow
IMDB:6,7 (2,400 OY)
Yapım tarihi: 2009
Yapıldıgı ülkeler:İspanya , Peru
Tür: Dram
Oyuncular: Antolin Prieto , Efrain Solis , Magaly Solier , Marino Ballon , Susi Sanchez
Yönetmen: Claudia Llosa
Senaryo: Claudia Llosa
Yapımcı: Claudia Llosa , José María Morales , Antonio Chavarrías
Görüntü Yönetmeni: Natasha Braier
Görüntü Yönetmeni: Selma Mutal
Süre: 94 dakika
Filmin Bilgisi:Madeinusa’nın yönetmeni Claudia Llosa, “çözümlenmemiş, vahşi, kişisel ve toplumsal hafıza hakkında” diyerek tanımladığı son filminde, ülkesi Peru’nun tarihinin karanlık bir dönemini inceliyor. Acı Süt, bu toplumsal hafızanın yükünü taşıyan Fausta adında bir kızın öyküsünü anlatıyor: Fausta, “acı süt” tabir edilen bir hastalıktan mustariptir. Terör günlerinde tecavüze uğrayan annesi Perpetua’dan geçen bu hastalık yüzünden çok sıkıldığında ya da gerildiğinde Fausta’da kanamalar görülür. Sonra anne Perpetua ölür. Fausta korkmaktadır.

bunu izlemeye karar verdim.

canım ben bu hafta okudum bi tane beğendim . diğerlerinden daha farklı . mackenzie nin çocuğa sınır koyma okumuşmuydun?

onu okumadım ama hemen alabilirim sınır koyma konusunda tutarsız olduğumu düşünüyorumm..

bi sorun mu oldu?

yok ya benim bir blogum var da aynı adı taşımasını istemiştim takıntı işte ondan zati yine kelebek ama değişik yazlışı çok önemli değil yanii....

kitab okumak farklı bakış açılarını öğrenmek olaylara tek bir pencereden bakmayıp yada öğretildiği gibinin dışına çıkmayı, daha geniş bir bakış açısı yakalamamızı sağlar ve kendimizi geliştirebiliriz...:49:

acının sütü
Filmin orjinal adı:La teta asustada/The Milk of Sorrow
IMDB:6,7 (2,400 OY)
Yapım tarihi: 2009
Yapıldıgı ülkeler:İspanya , Peru
Tür: Dram
Oyuncular: Antolin Prieto , Efrain Solis , Magaly Solier , Marino Ballon , Susi Sanchez
Yönetmen: Claudia Llosa
Senaryo: Claudia Llosa
Yapımcı: Claudia Llosa , José María Morales , Antonio Chavarrías
Görüntü Yönetmeni: Natasha Braier
Görüntü Yönetmeni: Selma Mutal
Süre: 94 dakika
Filmin Bilgisi:Madeinusa’nın yönetmeni Claudia Llosa, “çözümlenmemiş, vahşi, kişisel ve toplumsal hafıza hakkında” diyerek tanımladığı son filminde, ülkesi Peru’nun tarihinin karanlık bir dönemini inceliyor. Acı Süt, bu toplumsal hafızanın yükünü taşıyan Fausta adında bir kızın öyküsünü anlatıyor: Fausta, “acı süt” tabir edilen bir hastalıktan mustariptir. Terör günlerinde tecavüze uğrayan annesi Perpetua’dan geçen bu hastalık yüzünden çok sıkıldığında ya da gerildiğinde Fausta’da kanamalar görülür. Sonra anne Perpetua ölür. Fausta korkmaktadır.

bunu izlemeye karar verdim.
canım bu gece gece sıkmasın seni duygusal sanırm...:31:

onu okumadım ama hemen alabilirim sınır koyma konusunda tutarsız olduğumu düşünüyorumm..

yok ya benim bir blogum var da aynı adı taşımasını istemiştim takıntı işte ondan zati yine kelebek ama değişik yazlışı çok önemli değil yanii....

kitapta kendini test etme bölümleri de var önce kendi tarzını belirliyorsun sonra çözümlerini sunuyor. bende çok gevşek bi anneymişim :)örn; önce - hayır asla , sonra - tamam bu seferlik olsun bakalım :) şeklinde

Back
X